Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem ...

fristalio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak miałem jak mi się internet czasem odłączał.

Spróbuj go zrestartować albo zreinstalować lola.

1994993994.png
Opublikowano

Mam to samo od kilku dni, naprawialem lola, wyłaczałem antywirusa i nic. Ja mam ruter i komopuetr połaczony bezprzewodowo .

Proszę też o pomoc

Opublikowano

Też tak miałem :

Chodzi o to że launcher bazuje na internet explorerze i takowy przeszedł w tryb offline i aby móc sie zalogować odpalasz IE wchodzisz na gogle i wyszukujesz cokolwiek , nie wyłanczasz go i logujesz sie w launcherze .

I tak robisz zawsze gdy ci to wyskoczy.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie da się :) IE ma każdy a chroma nie koniecznie dlatego twórcy gry użyli właśnie IE.

Pomóc może reinstal explorera ale nie jestem pewien.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie da się :) IE ma każdy a chroma nie koniecznie dlatego twórcy gry użyli właśnie IE.

Pomóc może reinstal explorera ale nie jestem pewien.

To może być ciężkie bo nawet nie wiem jak odinstalować IE, ponieważ włączają się jakieś prawa administratora

3ed5a93fae446593e8619cd454d0338a.jpg

Opublikowano

A co mam zrobić jeśli ie nie chce się połączyć i gdy diagnozuje problem to poazkuje mi: ,,zdalne urządzenie lub zasób nie akceptuje połączenia"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...