Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem szybko :D

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam mały chodzi o to że trochę się popsztykałem z osobą klasy i teraz chce czekać przed szkoło po mnie i kolege.Mamy teraz dodatkowe.Co mamy zrobić znaczy ja bo mój kolega to taki no xD.On ma jakies 170 cm a ja 176 na pewno jest silniejszy ode mnie i bardziej umie się bić chodził na boks.I teraz jak wyjdę co mam zrobić pomocy !

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

może użyj patelni ze stołówki?

Ogarnij sie to poważny problem

Jeżeli nie możecie m tak to pomóżcie mi jak opanować bul itd

1373415594-U477327.png

Opublikowano

No chyba cie nie udusi haha:D ?

Na solo z nim idź...

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Droga samuraja prowadzi przez ból...

Udawaj żółwia wiesz podkulone nogi garda na uszy twarz między uda i może przeżyjesz. Napisz jeszcze sms do rodziców że ich bardzo kochasz itp.

A na serio to klep się, morda nie szklanka. Jak cię dobrze trafi to spłyniesz po jednym i bd miał po problemie.

Opublikowano

A gdzie najlepiej mu przypierdolić żeby tak nie wstał albo coś w tym stylu

PS.Myślałem o splocie słonecznym ale jak wypnie klate?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

A gdzie najlepiej mu przypierdolić żeby tak nie wstał albo coś w tym stylu

PS.Myślałem o splocie słonecznym ale jak wypnie klate?

Hmm wiesz trudno jest ocenić jak tego gościa(bo go nie widzę) ale myślę że najprościej mu walnąć w nos - ale mocno (nie za mocno ale tak żeby mu krew poleciała) jeśli nadal będzie skakał to polecam walnąć mu w szyje (straci oddech na parenaście sekund)

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

On taki "Dres" ale nie wygląda na groźnego tylko jak się wkurwi.Nie wiem co robić trzęsą mi się ręce bo jeszcze z takim nie walczyłem

A jak się bronić ? twarz?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

On taki "Dres" ale nie wygląda na groźnego tylko jak się wkurwi.Nie wiem co robić trzęsą mi się ręce bo jeszcze z takim nie walczyłem

A jak się bronić ? twarz?

-_- Ty widze początkujący

Postawa równowaga to podstawa dodatkowo chroń nos, klate i uważaj na nogi (nogi podstawa równowagi)

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Jak jesteś szybki to dobrze, bo jak coś Ci nie pyknie to zawsze możesz uciekać ile sił. Palnij mu krzesłem, wtedy nawet bronić się nie będziesz musiał, albo jakieś plecy sobie załatw. Weź ze sobą kumpli, powiedz im że jak będziesz dostawał to żeby wkroczyli. To już taka ostateczność raczej.

9amUS1C.png
Opublikowano

Pierdolnij mu w nos, a potem jak nikt nie będzie widział to w jaja i po problemie :D W nos mu z prostych napierdalaj nawet nie rób sierpów bo są za wolne jak on trenuje boks to unik i K.O

Opublikowano

takie coś jak karatecy łamią cegły to tak mu jebnij tylko ,że w bok szyi i spierdalaj albo wywal mu jeszcze kopa w pysk i spier ;d

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Albo po prostu wyjdź ze szkoły jak by nigdy nic zadowolony z uśmiechem zero stresu przed " Dresem " a jak podskoczy wtedy zrzuć plecak z pleców i przypierdziel mu w łeb raz a porządnie żeby poczuł. Tylko celuj w twarz a nie gdzieś w tył głowy. Zawsze możesz również użyć " stylu baby " kopnij go w jajca , gdy się pochyli szybkie mocne kolano w twarz jak dobrze trafisz odechce mu się wojować dalej. Załóż plecak i idź do domu.

Opublikowano

Oke dam radę trzymajcie kciuki xD

lajki lecą do zamknięcia

Ide.Stresuje sięxD

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Zawsze mnie rajcowały takie ustawki chłopców, można się było pośmiać. Nie zwracaj na niego uwagi gdy będzie cię zaczepiał. A jeśli to nie pomoże, to zagroź, że sprawa skończy się u dyrektora/dyrektorki wraz z jego rodzicami. Takie osoby są cwane tylko gdy nie ma rodziców, tak to ''aniołki''.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

możesz mu wykręcić rękę, tak jak to robi policja. im mocniej będziesz ją naciągał tym bardziej będzie błagał o litość.

ps nie polecam się bić tylko przybijcie pjone i idźcie na piwko

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...