Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno TS3

Hakwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupić pokój na TS3 dla swoich kolegów i wybiore stronke net-speak.pl.

Płace sms

Proszę mi wyjaśnić jak to będzie wyglądać bo nigdy nie robiłem takich opracji.

-w jaki sposób dostane stół, admina, mój adres servera itd.

Thx za pomoc :)

"Anime to nie tylko chinskie bajki dla dzieci ..."

itachi_sig.jpg

Opublikowano

Witam by kupić serwer ts3 musisz podejść procedurze " Rejestracji " konta w net-speak. Po zarejestrowaniu przechodzisz do działu kup serwer. Kupując serwer na swoim koncie zostanie utworzony panel serwerowy z którego będziesz mógł korzystać poprzez stronę net-speak.pl . Wchodząc w ten panel będziesz miał informację o serwerze, zarządzanie własnym serwerem czyli włączanie/wyłączanie nadawanie praw itd. W informacji serwera znajdziesz napis : Adres serwera bądź IP serwera np 143.12.31.31:9987 to wpisujesz w " Server Adress " w programie team speak 3. Nadawanie praw Administratora zarządzać będziesz mógł poprzez Panel w net-speaku tak jak wymieniłem wyżej bądź też dostaniesz " Privelage Key " który wykorzystasz po połączeniu na serwer team speak " Permission " " Use privelage Key " tam go wpisujesz i dostajesz Głównego Admina.

Opisałem to na podstawie kupionych serwerów przez moją osobę w innych serwerowniach. Ale w każdej jest praktycznie to samo. Jeżeli będziesz miał problem pisz w tym temacie chętnie uzyskasz pomoc z mojej strony. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...