Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Programowanie Gier i sprzedawanie na Google Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczołem od niedawana robić gry na GameMaker Studios TM i teraz jest pytanie co potrzeba zeby wystawic Taką gre na Google Play

Game Maker Studios MIPS Edition Free, wiem ze gry bedą tylko na MIPS procesorach działać.

I trzeba coś płacić za to ze wystawiłam gre jak na Apple/App Store?

Opublikowano

dobra pytanie jest jak wystawie gre do google market to nie bede musiał za nią płacic np 80€ rocznie jak np na apple applestore

Opublikowano

Za utworzenie konta, na którym można sprzedawać coś się płaciło jeśli dobrze pamiętam, jakaś jednorazowa opłata. Tak za darmo raczej nie da rady :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

jeśli liczysz że ludzie będą kupować taki shit to się grubo mylisz, w takich programach to możesz gry robić ale tylko na własne potrzeby i dla zabawy a jak chcesz żeby coś ci się sprzedało to weź się za jave choć to nie takie proste a widząc po tym co "potrafisz" będzie to jeszcze bardziej trudne. miałeś wogóle kiedyś styczność z programowaniem?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

jeśli liczysz że ludzie będą kupować taki shit to się grubo mylisz, w takich programach to możesz gry robić ale tylko na własne potrzeby i dla zabawy a jak chcesz żeby coś ci się sprzedało to weź się za jave choć to nie takie proste a widząc po tym co "potrafisz" będzie to jeszcze bardziej trudne. miałeś wogóle kiedyś styczność z programowaniem?

Bill Gates też nie umie programować, a każdy ma te gówno - Windows.

" Kąt widzenia zależy od kątu siedzenia"

35605593102358761025.png

by Covver

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...