Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy łączenie serwerów

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

z tego co mi wiadomo to serwery miały być połaczone pod koniec 1 kwartału. A tu zaczął się 2 kwartał a o łaczeniu nic nie piszą. Jeżeli ktoś ma link do ich forum z tym tematem to niech poda. Chyba, że dzisiaj połączą :-P

a jak ktoś ma jakieś info w tej sprawie niech też się nim podzieli. Wydaje mi się, że wielu osobom się przydadzą informacje na ten temat ( mi również ).

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Tego nikt nie wie, takie coś znalazłem na boardzie.

Drodzy Gracze,

podczas trwania tej nadzwyczajnej przerwy technicznej, wielu z Was pytało nas, czy zbliży ona naszą społeczność do procesu połączenia serwerów. Niestety, nie mam dla Was pozytywnej odpowiedzi i szczerze za to przepraszamy.
Obecnie procedura migracji serwerów została wstrzymana z powodu oczekiwania na naprawę błędu przez Koreę. Po zakończonych już połączeniach serwerów w innych krajach odkryliśmy, że nazwy zawierające znaki specjalne są wyświetlane w sposób nieprawidłowy, co może powodować pewne problemy.
Tym samym zadecydowaliśmy, że problem ten musi zostać usunięty w pierwszej kolejności, abyśmy potem mogli ruszyć z migracją w pozostałych krajach.

Jeśli tylko otrzymamy nowy terminarz migracji serwerów, natychmiast opublikujemy go w tym temacie.

Z dnia 08.03.2013

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Łączenie serwerów ma się odbyć pod koniec tego roku.

pisaili, że po roku 2013, nie wydaje mi się, aby pod koniec roku miało to się zdarzyć.

W najbliższych kilku miesiącach powinno się to odbyć.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

witam.

Są moze jakies nowe informacje dotyczace laczenia? bylbym wdzieczny za odpowiedź,,, nie bede spamowal zakladając 2 temat :D

Nadal 0 info, jakby co to obserwuj forum PLa ;)

Opublikowano

Administracja sama nie wie co teraz robić. Cóż obietnice GF jak zawsze bez pokrycia. Ale z drugiej strony pacząc to jeśli na serwerach poznikałoby eq warte kilka tysi to nie chciałbym być w skórze informatyka odpowiedzialnego za przenoszenie baz danych.

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

Pod koniec Lipca, początek sierpnia. Ale nigdy nic nie wiadomo, zawsze może coś pójść nie tak i się przedłuży o kilka tygodni. ;c

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam ponownie xD. pojawily sie juz jakies informacje dotyczace laczenia? Pisaliscie ze pod koniec lipca , poczatek sierpnia, a to juz niedlugo. jaki temat na forum Pl'a mam śledzic?

Opublikowano

szczerze to wątpie aby to zrobili. logika gf - zaplanowac na poczatek roku i przełożyć na jego koniec.

Tak jak w pierwszych postach odpowiedziano, fuzja została zawieszona nie wiemy na jak długo.

Wiemy, ze trwają prace (miejmy nadzieje ze końcowe) nad usunięciem błędów jakie podczas fuzji się ujawniły.

Jeżeli uzyskamy nowe informacje - konkretne informacje - natychmiast je Wam udostępnimy.

Zespól czeka na fuzje z utęsknieniem tak jak i gracze i robimy co w naszej mocy by się o to magiczne łączenie serwerów upominać.

Drodzy Gracze,

podczas trwania tej nadzwyczajnej przerwy technicznej, wielu z Was
pytało nas, czy zbliży ona naszą społeczność do procesu połączenia
serwerów. Niestety, nie mam dla Was pozytywnej odpowiedzi i szczerze za
to przepraszamy.

Obecnie procedura migracji serwerów została wstrzymana z powodu
oczekiwania na naprawę błędu przez Koreę. Po zakończonych już
połączeniach serwerów w innych krajach odkryliśmy, że nazwy zawierające
znaki specjalne są wyświetlane w sposób nieprawidłowy, co może powodować
pewne problemy.

Tym samym zadecydowaliśmy, że problem ten musi zostać usunięty w
pierwszej kolejności, abyśmy potem mogli ruszyć z migracją w pozostałych
krajach.

Jeśli tylko otrzymamy nowy terminarz migracji serwerów, natychmiast opublikujemy go w tym temacie.

Opublikowano

Taak pod koniec roku a jeszcze niedawno pisaliście że w wakacje. Szkoda gadać. Trzeba czekać bo żadna informacja nas nie sięga podobno nie udały się testy kr ma problemy ciężko będzie.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...