Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Honor

Prol3oszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi jak sie zdobywa te "wstążki" w górnym lewym rogu ładowania postaci , tzn wiem że to zalezy od ilosci honorów które dostajesz ale ile np musze ich miec?

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

więcej tzn? widziałem pare razy 15lv z wstążką , a ja mam 24 i nic ;x

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Ilość wymaganych honorów zwiększa się wraz z rozegranymi meczami, jak raz dostaniesz 2, a przez next 10 meczy ani jednego to jesteś w plecy strasznie :)

Opublikowano

To zależy od osoby która dała ci honora. Jeżeli dostaniesz honora od osoby która ciągle daje honorki to jest mało warty ten honor. A jeżeli dostaniesz od osoby która daje honorka raz na rok to szybciej dostaniesz wstążke.

1ze84zm.jpg

Opublikowano

Ja rozdawałem honory każdemu dobremu przeciwnikowi, w zamian oni także mnie nagradzali...

na 10 lvl dostałem żółtą, teraz mam 25 lvl i mam już niebieską, czerwoną, ale widać tylko żółtą niestety... :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

ja miałem opaske i mi zabrali - ktoś wie dlaczego , bo nie chce zakładać nowego tematu.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

ja miałem opaske i mi zabrali - ktoś wie dlaczego , bo nie chce zakładać nowego tematu.

Ktoś musiał ciebie zraportować i sprawa trafiła do trybunału, przez co zerują ci wszystkie honory, teamworki, helpfule itp.

PS. Nie martw się, ja tą opaskę miałem już 4 razy albo i więcej xD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Hmm ale miałeś bana czy po prostu znikąd zabrali?

Bo jak masz bana to się resetują, tak słyszałem lecz miałem bana na 1 dzień to nie zresetowało mi nic

Opublikowano

Nie miałem bana nigdy.

Tylko raz upomnienie dostałem nie wiem za co nawet bo nie napisali.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...