Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KamerMod-PandoraMT2

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam problem z KamerModem chodzi o to że gdy już wybieram postać i ładuje się paseczek to po chwili mi się wyłącza cały kamer mod nie wiem czemu wchodzę jeszcze raz i znowu się wyłącza.Proszę o pomoc

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Sprawdź na innej postaci czy możesz się zalogować pewnie na modzie nie masz tej mapki na której jesteś i cię wywala. Możesz spróbować reinstal lub wrzuc moda do clienta pandory.

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Wszystko już okej problem rozwiązany.Chodziło o to że byłem na DS dlatego mnie wywalało lajki dla panów

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam mala problem. mod nawet nie chce mnie polaczyc z serverem pandory. moze ktos podac link mod ktory bede mogl bezposrednio wkleic do pandory i bedzie wszystko dzialac?

Opublikowano

mam mala problem. mod nawet nie chce mnie polaczyc z serverem pandory. moze ktos podac link mod ktory bede mogl bezposrednio wkleic do pandory i bedzie wszystko dzialac?

Pobierz stąd i podmień serverinfo http://www.mpcforum.pl/topic/889444-szukasz-serverinfopy-do-jakiegos-servera-pisz-tu/page-29#entry7727077

''Moc Energia Amfetamina''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...