Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Action nie wykrywa mi gier.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Właśnie chciałem nagrać sobie kolejny odcinek z L4D2, lecz natrafiłem na coś dziwnego.

Nagle Action nie wyszukiwał mi gry albo gra actiona. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje?

Proszę o pomoc, z góry dziękuję i nagradzam.

w83od2.jpg

Opublikowano

Hmm ... program oryginalny czy licencja kupiona na czarnym rynku ?...

Spróbuj reinsatll programu najlepiej tym : Revo unistaler , wyczyść rejestr itp.

Aktualizuj stery do karty graficznej, pobierz najnowszy Direct X.

Zainstaluj ponownie i sprawdź czy problem występuję nadal.

Ps. Włącz program jako admin.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Czarny rynek :D

No to już masz odpowiedź, co się dzieje.

Spróbuj zrobić to co pisałem wyżej, jeśli to nie pomoże to zostaję reset programu/kompa....

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ja w czarnej wersji mam tak, że jak nagrywam to wygląda wszystko jak w negatywie xD A tak poza tym, to nawet na jakimś forum pisali, że przyczyną takich problemów może być wersja z czarnego rynku.

9amUS1C.png
Opublikowano

Action nie wyczytuje starszych gier- wiem to, ponieważ jak chciałem przetestować go na Gothicu to on nie czytał gry. Może też nie czytać L4D2, lecz na wszelki wypadek zrób tak:

1. włącz grę

2.Alt+Tab i włącz program i tyle

Jeśli to nie zadziała, to będziesz musiał skombinować sobie jeszcze Frapsa, bo on odczytuje starsze gry.

Opublikowano

Action nie wyczytuje starszych gier- wiem to, ponieważ jak chciałem przetestować go na Gothicu to on nie czytał gry. Może też nie czytać L4D2, lecz na wszelki wypadek zrób tak:

1. włącz grę

2.Alt+Tab i włącz program i tyle

Jeśli to nie zadziała, to będziesz musiał skombinować sobie jeszcze Frapsa, bo on odczytuje starsze gry.

Przecież nie będzie mu chyba przeszkadzało granie w okienku ;) a po drugie ja nagrywam Actionem np. Postal2, Gothic i działa ;) może dlatego że to wersja z czarnego rynku xD

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...