Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Elise

IraqHouseMafia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na wstęp chciałbym zaznaczyć, że jestem graczem lola od ok. miesiąca, nie gram najlepiej, mam swoje lepsze i gorsze mecze.

Mój problem polega na tym, że kupiłem Elise, ale nie bardzo mi podchodzi i tu pytanie do was, co mi radzicie ...

widzę 2 opcje:

a ) zostawić Elise i próbować ją ogarnąć ( jeśli tak, napiszcie mi, albo dajcie jakiś link z jej mocnymi i słabymi stronami, lub najlepiej tutorial )

b ) zwrócić ją i za wydane na nią RP kupić inną postać ( ślinię się na Zeda i Varusa - na jednego z nich mógłbym wymienić)

Zaznaczę też, że większość czasu w grze spędziłem na Akali i jej stylem gry głównie gram, lecz myślę, że styl gry Valorem jestem w stanie szybko ogarnąć.

Proszę o pomoc, podpowiedzi, komentarze, wasze zadnie i porady.

Zapraszam też do invite mnie do znajomków na LOL'u - mój nick: IraqHouseMafia

Pozdrawiam

Opublikowano

Zostaw sobie żetony. Elise jest mega, warto ją mieć. Jak nie teraz, to za kilka miesięcy wejdziesz i stwierdzisz " jak dobrze, że ją mam".

Grasz tylko miesiąc, nie idź na łatwiznę. A może inaczej to ujmę. Po prostu za mało doświadczenia więc wybieraj łatwiejsze postacie. Przecież na Zeda i nawet Varusa jednocześnie możesz zarobić.

Odnosząc się do pytania, odpowiedź: a)

Elise:

- 7 skilli

- Uniwersalna: Mid, Jungle, Top

- Stun

- Doskok pod postacią pająka.

- Dobry dmg

- Speed attack z W pająka

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...