Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ezreal AP

xDomer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ezreal ap jest warty pickowania ? Jego dobrze rzucone combo potrafi wygrac team fight . Prosze o opinie tylko osob z 2 k elo +

Opublikowano

Nie, Ezreal pod AP to lipa, tym bardziej, że ostatni dostał nerf'a na ultimate. W early może coś zrobi pod AP, ale w late nie będzie robił prawie nic.

Reasumując:

AP Ezreal to marnowanie jego potencjału.

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze na odwrot. W early taki sobie a w late kosa, z itemkami :

Marumana

Lich bane

Lodowa rekawica

Rabadon

Klepsydra

I oczywiscie buty, z dobrze rzuconego comba wyciagam 3 k dmg na luzie :p

Opublikowano

@up

Zgadzam sie z tb, że Ezreal ap możebyc dobry, ale tylko w rękach bardzo doświadczonego gracza, gdyż ciężko jest dobrze poprowadzić build nie mówiąc już o pozycjonowaniu w tf oraz w prawidłowym użyciem kombo.

LogoNopasaran30.jpg
Opublikowano

Znerfili mu ulta, teraz traci więcej % za każdą jednostkę przez którą przeleci. Ja nie polecam. Ogólnie Ezreal jest teraz raczej słaby.

Jest masa lepszych postaci. Także nie warto.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@Up2

Nie jestem slabym gracze, ani dobrym. Srednio zaawansowanym, lecz ezrealem pod ap przegralem z 100 meczy lekko, pozycjonowac umiem, bo tylko na midzie i jako adc gram:) ---> Dobra dzieki ludzie, temat do zamkniecia, leca like.

Opublikowano

Zawsze myslalam, ze Ezreal ap jest totalnie beznadziejny, dopoki nie zauwazylam, ze moj dobry przyjaciel gra Ezem ap. Nieraz zrobil przy mnie pente Ezem ap a czesto chodzil na linie zamiast adc i mial normalnego supporta. Na poczatku bywalo roznie, ale w late bierze apc/adc doslownie na 3 skille. Niesamowity widok i bardzo zabawny chat ze strony druzyny przeciwnej ;d to jego ostani wynik przy grze Ezem ap + build. Osobiscie polecem.

http://imageshack.us/photo/my-images/14/20130405093212klientpvp.png/

Opublikowano

Dlatego lubie grac ezem ap, mozna sie schowac w krzakach, tank sie wbija a ez ap combo napierdziela na dystans i niema ludzi po tym :p

Dzieki wszystkim

Opublikowano

Zawsze myslalam, ze Ezreal ap jest totalnie beznadziejny, dopoki nie zauwazylam, ze moj dobry przyjaciel gra Ezem ap. Nieraz zrobil przy mnie pente Ezem ap a czesto chodzil na linie zamiast adc i mial normalnego supporta. Na poczatku bywalo roznie, ale w late bierze apc/adc doslownie na 3 skille. Niesamowity widok i bardzo zabawny chat ze strony druzyny przeciwnej ;d to jego ostani wynik przy grze Ezem ap + build. Osobiscie polecem.

http://imageshack.us/photo/my-images/14/20130405093212klientpvp.png/

Normal GG.

@Topic - AP Ez z AD Ez'em nie ma szans.

20utztj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...