Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wy też widzieliście MEGA RETARD NOOBY na nordicu?

Shaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Gram na moim smurfie na nordicu lvl. 20, wszystko ok, gram nidalką na midzie vs. Uwaga. AMUMU ZE SMITEM, 10 minuta 100 farmy staty 7/0. Oczywiście surrend enemy w 20 minucie. Od teraz wiem dlaczego mówią że na nordicu grają noby.

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

@up mamy Cie zazdrościć twojej palatynki -.- ja mogę ci pokazać jak gram z Disem Gestym Weedmanem Mikim Devilisem Anadentem i wieloma innymi znajomymi :3

Opublikowano

witam. Gram na moim smurfie na nordicu lvl. 20, wszystko ok, gram nidalką na midzie vs. Uwaga. AMUMU ZE SMITEM, 10 minuta 100 farmy staty 7/0. Oczywiście surrend enemy w 20 minucie. Od teraz wiem dlaczego mówią że na nordicu grają noby.

To fajnie ze zdominowales gre smurfem vs poczatkuajcy, czeka cie wielki sukces.

@up mamy Cie zazdrościć twojej palatynki -.- ja mogę ci pokazać jak gram z Disem Gestym Weedmanem Mikim Devilisem Anadentem i wieloma innymi znajomymi :3

A to jakis lans? :O

Opublikowano

Czasami naprawdę wkurzające flame kidy tam są...

Singed 1/5 (na końcu meczu) (tak, to byłem ja, zaraz wyjaśnię)

Co wrzucę jakiegoś wroga w środek mojego teamu, to zawsze odpowiedź "I WONT HELP U NOOB"

Jax 1/7 który mówił "NOOB TEAM REPORT" na prawo i lewo

Przed chwilą trynda z przeciwnego teamu się rzucał bo ja tryndą w tej grze miałem lepsze staty (pocisnąłem go ostro w early)

Niestety, poziom jest chujowy za przeproszeniem, i kiedy dostanę drugie konto to szybko wbijam do golda i mam trochę spokoju z tymi noobkami...

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

@top I co podnieciłeś się że na 20 lvl miałeś 7/0... żaden wyczyn.. sadząc po twoim temacie można Cie zabrać za "noobka" :) pozdro popisałeś się :) jeszcze troche i będzie challenger :)

Dlaczego niby grają nooby? Na każdym serwerze są "nooby" zobacz na west,

Opublikowano

Różnie eto bywa. Czasem po prostu gra nie idzie i tyle. Albo silniejszy przeciwnik (zgranie, itp.).
Jednak to akurat jest typowy trolling (chyba). Przynajmniej pośmiać się można, bo chyba o to w grach chodzi, a nie tylko granie dla wygranej i zdobycia platyny. Poza tym, to było na normalu, więc tam pełno jest takich osób, na rankedzie raczej tak nie trollują. Na pewno wszędzie znajdzie się taki "noobek" :P

Opublikowano

Na niższych poziomach zawsze spotkasz trolli i noobów to jest tutaj codzienność.

Najlepiej graj z jakimś kolegą, który ma wysoki poziom gry.

Opublikowano

a kto to?

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Hmm, może grali 4v5 i jungler poszedł na miejsce middera, który miał jakieś problemy ? Taa, na 20 lvlu dużo możesz powiedzieć o skillach graczy. Na jaki serwer byś nie poszedł znajdą się jakieś lowy, które dopiero zaczynają grę.. Nie da się tego zmienić. Ale osoby, które nie potrafią jeszcze dobrze grać i używają głowy nie zaczynają rankedów, bo to właśnie o noobach z tego typu rozgrywki mówi się najbardziej. Cieszę się, że masz 7/0, ale to nie miejsce by płakać na nooby, albo chwalić się takimi statami. Chcesz się pochwalić ? Ładuj screena i zapraszam do działu "Media".

Opublikowano

"Gram na moim smurfie na nordicu lvl. 20"

Dziwisz się? Powiedz mi, dziwisz się? Jak byś był mądrym graczem, wybrałbyś profesional przy tworzeniu postaci, zrobił w/l ratio na poziomie 3/1 i grał z ludźmi na zdecydowanie wyższym poziomie. Ten temat to perfidny troll i przechwalanie się jak to nie stompuje się ludzi na 20 lv wybierając begginer przy tworzeniu postaci i robiąc w/l na poziomie 1/1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...