Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szansa na wykrycie Hacka - duża ?

MalinaWarZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graj na Rei'u. Ja gram od grudnia i mnie tylko raz wykryli, bo wyskakiwała informacja "Your player is being monitored". Wtedy to olałem i i tak nie dostałem bana.

Opublikowano

Jak będziesz używał hacka z głową to Cię nie zbanują. Ja raz grałem na haku to znalazłem sobie snajpe i odrazu aim i rąbałem graczy z 400-500m i banik za jakieś 2 tygodnie grania. Potem kupiłem sobie od nowa gre i grałem jeszcze raz na hacku tylo teraz łądnie sobie podchodziłem do graczy tak na 50-100m i elegancko bez banika. Aha i jeszcze jak będziesz dużo zabijał graczy to się tak nie chwal bo znam kolesia co w czasie 11 godzin zabił około 250 graczy i wlepił zdjęcie gdzieś na form i dostał za to bana bo to jest nie realne żeby w takim krótkim czasie zabić tylu graczy. Więc graj sobie na lajcie tylko z głową i będzie lajcik :D

Opublikowano

Witam, mam pytanie.

Czy antycheat w WarZ wykrywa darmowe Cheaty ? Chciał bym pograć na Hackach ale troszkę się boje

o to że mnie zbanują.

Pozdrawiam.

Ja pograłem kilka dni na rei'u i nie dostalem bana.

Jednak rezygnuję bo psuje to frajdę z gry

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Ja pograłem kilka dni na rei'u i nie dostalem bana.

Jednak rezygnuję bo psuje to frajdę z gry

Masz rację, nie będę Hackował.

Dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...