Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dywizje

Krupcio221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie ... Otóz Wbiłem niedawno 30 lvl i odrazu wziolem sie za rankedy razem z moim kolegą . Ja wygralem 5 na 10. A kolega 3 na 10 .

Ja trafilem do Brazu 5 Cyklop Cassiopeji

Kolega Braz 3 Braterstwo Zeda

I moje pytanie brzmi tak ...

Te dywizje sie czymś różnią ( Cyklop cassiopeji,Bratestwo Zeda ) Czy on mógł trafić do gorszej grupy Tego ? ... nie wiem jak to nazwac ;3

Dziękuję za odpowiedzi

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

Tylko nazwą.

Jeżeli będziesz nadal przegrywać i mieć 0LP przez np. 2-3 gry to lecisz dywizje niżej, jeżeli jesteś w 3 to spadasz do 4, a żeby się wybić musisz osiągnąć 100LP i następnie masz "promocje" dzięki, której możesz lecieć w górę aż po challengera, więc gdy już masz te 100LP musisz wygrać 2 z 3 meczy promocyjnych, gdy uda Ci się wygrać te 2 mecze skaczesz dywizję w górę i gdy dojdziesz do dywizji 1 to wtedy gdy będziesz coraz bliżej 100LP będziesz dostawać coraz mniej punktów, a tracić po około 15/20 i gdy w 1 dywizji osiągniesz 100LP dostajesz kolejną promocję jak wcześniej tylko tym razem masz do rozegrania 5 meczy, z których musisz wygrać aż 3 po 3 wygranych meczach jesteś już nie dywizję lecz ligę wyżej np. z srebra 1 na złoto 5.

Dlaczego zacząłeś grać rankedy na świeżym 30lvl? Mam nadzieję, że przez to nie będziesz "polaczkiem", który ciągle wyzywa i uważa, że przez nobów znajduję się tam gdzie jest np. brąnz 5.

Pomogłem? Odwdzięcz się tym samym klikając "Lubię to".

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Tylko nazwą.

Jeżeli będziesz nadal przegrywać i mieć 0LP przez np. 2-3 gry to lecisz dywizje niżej, jeżeli jesteś w 3 to spadasz do 4, a żeby się wybić musisz osiągnąć 100LP i następnie masz "promocje" dzięki, której możesz lecieć w górę aż po challengera, więc gdy już masz te 100LP musisz wygrać 2 z 3 meczy promocyjnych, gdy uda Ci się wygrać te 2 mecze skaczesz dywizję w górę i gdy dojdziesz do dywizji 1 to wtedy gdy będziesz coraz bliżej 100LP będziesz dostawać coraz mniej punktów, a tracić po około 15/20 i gdy w 1 dywizji osiągniesz 100LP dostajesz kolejną promocję jak wcześniej tylko tym razem masz do rozegrania 5 meczy, z których musisz wygrać aż 3 po 3 wygranych meczach jesteś już nie dywizję lecz ligę wyżej np. z srebra 1 na złoto 5.

Dlaczego zacząłeś grać rankedy na świeżym 30lvl? Mam nadzieję, że przez to nie będziesz "polaczkiem", który ciągle wyzywa i uważa, że przez nobów znajduję się tam gdzie jest np. brąnz 5.

Pomogłem? Odwdzięcz się tym samym klikając "Lubię to".

Niestety dziś nie awansowałem w gore bo napisałem ze proszę o zwykły meczyk bez flame .... itp ... 3 min po first blod wyszło 2 ;/ na afk ... Wiec niestety muszę powiedzieć ze to przez innych tez się przegrywa . Ale uważam ze zasługuję na brąz 3 a nawet 2 gram dobrze chcesz to mogę nawet pokazać ;3

xSiRock_eune_157_1_text.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...