Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Char wali tego moba którego nie powinienen

P@in

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieć mam dwa jakby małe problemiki:

1) jak mój char wali jakiegos moba i zjechał mu hp np. juz do czerwonego i jak przyjdzie drugi mob to nie dobija tego z czerwonym hp tylko atakuje tego co ma pełne, jak ustawić aby dobijał tych co mają mało hpp a potem tych co maja wiecej i na koncu tych którzy maja najwiecej ?

2) jak mój char atakuje jakiegos moba to zawsze bije go i ucieka ciagle , co zrobic aby jak bije zeby stal w miejscu i bil a nie latal po calej mapie i zbieral spoty po czym pada.

Prosze mi nie pisać "jest to w poradnikach do elfbota" i prosze mi nie podawac linkow do poradników bo czytałem szukałem i nie mogłęm znalesc rozwiązania na te moje dwa problemy

prosze o pomoc,

za pomoc w jednym problemi jeden +, za pomoc w dwóch problemach 2 plusy ;)

peind.png

Opublikowano

nawet nie powiedziałeś jakiego bota ozywasz pewnie elfbota mówisz że szukałeś że czytałeś ? gówno prawda bo nic nie robiłes lepiej napisać setny temat i czekasz na gotową odpowiedz ale od czego jest forum a jak powszechnie wiadomo opcja 'szukaj' boli...

co do twojego problemu

1.-

W targetingu

Desired stance :

Melee Reach – Podchodzi i klatuje potworka nie ruszając się przy tym.

a po prawej słepoto jest coś takiego jak tagret Selection i tam pasek health przesuwasz do konca i gotowe

gdybyś czytał poradniki wiedziałbyś o tym a nie pierdolisz ze szukasz a niema...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...