Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Email z rejestracją

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka to tak zacznę tu od tego,że w temacie który podam jestem kompletnie zielony i nie mam pojęcia co i jak dlatego jeśli ktoś się podejmie pomocy udzielonej mi proszę się nie dziwić jeśli będę zasypywał pytaniami :P

To tak znalazłem stronę stronygratis.pl no i tam założyłem swoją stronę wszystko tego pięknie ale jest jedna sprawa chciałbym żeby jakimś sposobem dodać do mojej strony rejestrację nie na forum ogółem rejestrację do strony,aby hasło i login zarejestrowanego przychodziły do mnie na podany przeze mnie mail.

Nie wiem jak to zrobić ale tego potrzebuję.Proszę o Szybką Dokładną i Profesjonalną Odpowiedź

Dziękuję z góry za pomoc liczę na was a jeśli na tej stronie się tak nie da prosiłbym o podanie mi innej z tą możliwością . :)

Opublikowano

Przerób zakładkę Kontakt na podane przez Ciebie informacje, na StronyGratis nie ma możliwości rejestracji użytkownika.

a czy znasz taką stronę albo czy umiesz coś takiego zrobić??

Opublikowano

Wyludzanie hasel w ten sposob jest karalne, lecz odpisze ci. Pobierz formularz kontaktowy z google. Zmien nazwy pol na Nick, Haslo, Email. W haslo zamiast "text" wpisz "password" (beda kropki zamiast tekstu).

Opublikowano

a czy znasz taką stronę albo czy umiesz coś takiego zrobić??

hostinger,cba,prv(?), proserwer, 000webhost i wiele wiele innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...