Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie YY

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko co do ulepszania zbroi YY. Mianowicie chodzi mi o to, że mam 10 błogosławieństw i przyszedł czas na zrobienie pro YY + 9.

1. Jakie KD +3/4 warto kupić do tej zbroi ?

2. Od + ile warto dopiero ulepszać YY z błogosławieństwami ? Tzn myślałem czy nie warto by było kupić np YY + 7 z kd +3/4 i dopiero w tedy ją ulepszać u kowala gildi ?

3. Ile może kosztować taka zbroja YY + 7 z kd speeda + 3/4 ( no i ten 2 kd +3/4 ) ?

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko co do ulepszania zbroi YY. Mianowicie chodzi mi o to, że mam 10 błogosławieństw i przyszedł czas na zrobienie pro YY + 9.

2. Od + ile warto dopiero ulepszać YY z błogosławieństwami ? Tzn myślałem czy nie warto by było kupić np YY + 7 z kd +3/4 i dopiero w tedy ją ulepszać u kowala gildi ?

3. Ile może kosztować taka zbroja YY + 7 z kd speeda + 3/4 ( no i ten 2 kd +3/4 ) ?

Za każdą odpowiedz +

1.Jeżeli chcesz ją tylko dla siebie i potem ew. na dropa to starczą kd+3 , uchylki +3 i defa +3

2.od +6 uleszaj , a u kowala nie ulepszaj nigdy chyba że drop z lasu lub DT

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Tzn zbroje chce na dropka na 35lv zatrzymać i do 61lv. Nie wiem czy KD speeda +3 nie będzie lepsza niz defa

Opublikowano

Za każdą odpowiedz +

1. Def+4 i Uchylenia +4

2. Od +6 starczy

3. Zależy jaki serwer.

Opublikowano

Polecam Ci Uchyłki i Defa KDki wsadzić. Sam mam YY+7 5b i 56lvl i expie w niej cały czas. Nie ulepszam bo się boje, a mam pro bonusy.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

1. Najlepiej kd +4 Def/Uchylki lub Def/Speed

2. +6/7

3. To zależy od serwera.

PS: Nie zapomnij żeby porobić postacie 20 lv i ją wybonować :)

aqu1.jpg
Opublikowano

Do +6 bodziami lub kup a potem gildia kd wita i magii +4

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

kur każdy daje co innego :(

Zobacz. Kupujesz tą zbroje +0/1/2/3/4/5/6. Jeśli jest poniżej +6 to robisz u kowala. Jak jest +6/7/8 to ulepszasz bodziem.

Przed ulepszaniem bodziem wsadź KD.

Bony możesz dodać przed wkuciem jak i po :P

Opublikowano

Moim zdaniem zrobienie takiej zbroi nie jest trudnym wyzwaniem. Przypuśćmy, że zjarałby Ci na +8 bodziem i miałbyś +6. A na zbrojke +6 straciłbyś mniej kasy na ulepszacze niż na tego bodzia, więc IMO nie opłaca się tracić kasy na zwój. Polecam zrobienie kilku zbroi na 6/7, połowienia/kupienia małży i ciśniesz. Na pewno, któraś wejdzie. Robiłbym do 9 u normalnego kowala, a dopiero potem wstawił bony i czyścił, gdyby kd nie weszło. Myślę, że kd +3 w zupełności wystarczą jak na zbroje na taki lvl. W kd +4 bawiłbym się w zbrojki od 61 lvla.

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

Masz 10bodzi i ty chcesz cos na +9 zrobić? Nie że coś ale powodzenia :) Kup sobie zbroje +7 z kd z słabymi bonami i tasuj sobie to :) Po co Ci YY+9? Dla szpanu czy dla tego marnego 12defa ?

Opublikowano

Do +6 bodziami lub kup a potem gildia kd wita i magii +4

kd wita i magii to najgorsze kd, szczerze odradzam wsadzania ich.

Masz 10bodzi i ty chcesz cos na +9 zrobić? Nie że coś ale powodzenia :) Kup sobie zbroje +7 z kd z słabymi bonami i tasuj sobie to :) Po co Ci YY+9? Dla szpanu czy dla tego marnego 12defa ?

Nie pytaj po co, ja też bym robił +9, def defem, ale zawsze eq +9 jest, nawet i ze względu na szpan :]

Opublikowano

UP2 nie dla szpanu ale dla tego że ta zbroja starczy mi do 61lv :P

UP Jakie myś Ty KD Polecał ?

Opublikowano

Nie czytałem innych wypowiedzi postawię na swoje :

1. Jakie KD +3/4 warto kupić do tej zbroi ? Uchylenia,Defa

2. Od + ile warto dopiero ulepszać YY z błogosławieństwami ? Tzn myślałem czy nie warto by było kupić np YY + 7 z kd +3/4 i dopiero w tedy ją ulepszać u kowala gildi ? To nic nie da. Wszystko jest kwestią Twojego szczęścia. Ja miałem farta i Stalka weszła z +7 na 8 za pierwszym razem np.

3. Ile może kosztować taka zbroja YY + 7 z kd speeda + 3/4 ( no i ten 2 kd +3/4 ) ? A Jaki to serwer? Na Solarze 5b z KD może za 20kk kupisz. Jeżeli nie drożej/taniej.

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

5B i KD hahaha za 20k to Ty sobie możesz wiesz co kupić ? Ebo + 9

PS. Zapomniałem że mam na drugim koncie YY + 7 z 1000hp kd speeda + 3 i spalonym czy warto ja robic czy nowa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...