Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto Shippuuden Dubbing PL

matus2907

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbieram dubbing polski do 1go Odcinka Naruto Shippuuden! Potrzebuje chętnych! Pare rulek, które były w filmie.... Fanowska produkcja, ale nikt za czasów Jetix nie wznowił dubbingu. Może ja zacznę to zmieniać... Postacie do jakich potrzeba dubbingu!

Naruto / Sakura / Sasuke / Itachi / Kyubi / Udon / Moegi / Konohamaru / kobieta z praniem / sprzedawca ramenu / właścicielka kota / Ebisu / Tsunade / Iruka / Izumo / Kotetsu / Jiraiya / Konohamaru jako kobieta /

Może nie pierwsza klasa na bank będzie, ale chce zrobić przysługe dla fanów Naruto... szczególnie dla fanów polskiego dubbingu ;)

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Opublikowano

dzięki, ale nie skorzystam ;)

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Opublikowano

Nie wiem co to "dubbling" ja słyszałem tylko o dubbingu. Pomysł całkiem spoko ale gorzej ze znalezieniem głosów dla występujących często postaci (Naruto, Sakura, Tsunade) bo muszą one mieć stale ten sam głos - dziwne jakby w każdym odcinku był inny :D

Opublikowano

wiem ;) ale kto mówi, że będzie cała seria 2 xD będą pojedyncze odcinki jak na początek

Opublikowano

akurat robie to na swój rachunek sumienia :P jak wyjdzie to nie musisz oglądać tego, masz w końcu oryginał :)

Opublikowano

Choć jeden konkretny ;) Skype aktywne, więc piszcie... mam już około połowę osób na 1 odc zebrany ^^

Opublikowano

planujesz oddać przysługę światu, zamknij ten głupi temat, dubbing psuje klimat!

planujesz oddać przysługę światu, zamknij się, twoje słowa psuja klimat!

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś wam każe to oglądać? Kurde ludzie, trochę pomyślcie zanim coś napiszecie. Mi osobiście pasuje dubbing jeśli głosy są dobrze dobrane.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polski Dubbing za przeproszeniem spie***li całe Naruto, lepiej jak jest po JP. Miło się czyta pamiętam czasy Naruto z Jextixa klapa na maksa, mogli chociaż tam dać Lektor zamiast tego Dubbingu albo same napisy, najbardziej to śmieszyło mnie jak dubbing gadał "Naruto- Wielocieniste Klon Jutsu" lepiej brzmi JP "Tajū Kage Bunshin no Jutsu" Albo Kakashi- Ostrze Burzy "Raikiri"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...