Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Co wybrać.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 400 k kredytów i mam do wyboru te czołgi :

-Crusader

-VK3601H

-KV-1S

I do sprzedania KV-1

i teraz tak, czy sprzedać kv-1 i kupić kv-1s ? bo szczerze to mi sie lepiej grało kv-1s ale nie wiem czy dobrze wyjde ze względu na drogą amunicje, chodzi o czołg do zarabiania.

Opublikowano

Mam 400 k kredytów i mam do wyboru te czołgi :

-Crusader

-VK3601H

-KV-1S

I do sprzedania KV-1

i teraz tak, czy sprzedać kv-1 i kupić kv-1s ? bo szczerze to mi sie lepiej grało kv-1s ale nie wiem czy dobrze wyjde ze względu na drogą amunicje, chodzi o czołg do zarabiania.

Jeśli ci chodzi o czołg do zarabiania, to sobie zostaw KV-1 i dokup co najwyżej Crusader'a. Resztę możesz kupić jak grasz często kompanie 6-tierowe.

76561198001815076.png
Opublikowano

Polecam gorąco VK 3601H, oczywiście na początku będziesz uważał ją za gównianą, ale wymaxowana ze 100% załogą i najlepiej perkiem *(nie mówie już o rammerze, wentylacji i np.okularkach) jest zajebista ! Po 666 bitwach jednak sprzedałem, ale miłe wspomnienia :)

Opublikowano

tych 3 czolgow gralem tylko sportem i musze stwierdzic ze jest maszyna warte kupienia bo daje wiele frajdy

ale vk3601h to dla mnie najstraszniejszy VI tier

860331433165800174608.png

Opublikowano

Już dawno wybrałem, yy.... czemu najstraszniejszy tier to VK3601H ?

Po prostu jego własne zdanie. Wiele osób uważa ten czołg za rewelacyjny, co prawda nie ma tak dużego dmg jak KV-1S ale jak to mówią, działo to nie wszystko :P

76561198001815076.png
Opublikowano

tych 3 czolgow gralem tylko sportem i musze stwierdzic ze jest maszyna warte kupienia bo daje wiele frajdy

ale vk3601h to dla mnie najstraszniejszy VI tier

Co znaczy najstraszniejszy w twojej wypowiedzi ?

VK jest porządna. To ciężki med. Ma 100/60/60 i wieża 100/80/80 chyba. Co najśmieszniejsze jest wolniejsza od sporta ;) 1km/h i 1st/s. Oczywiście dobrze zrobiona to łowca fragów i gwarantowany snajper raz na 10bitew ;) I w imieniu VK powiem: "nienawidze sportów i wicewersa". VK lubi nie przebić sporta, nawet w weakspoty, a sporty czasem boją się VK... Naprawde czołg warty polecenia, nagrałem się na niej dość sporo, więc wiem co mówie :)

Opublikowano

Co znaczy najstraszniejszy w twojej wypowiedzi ?

Oznacza to ze sie go najbardziej boje ze wszystkich VI tierow

jak gralem m6 to dosyc czesto ja spotykalem

i jak widzialem ze jest u przeciwnika to w myslach pojawiaj tekst " zeby nie pojechala na ta flanke co ja, moze byc tam stado sportow byle nie vk"

jej przod bardzo duzo odbija (jak dla mnie najwiecej z VI) i trzeba troche przycelowac by ja przebic a ona przebija jak chce

okreslajac ja najstraszniejszym VI tierem mialem namysli jak dobrym czolgiem jest

Opublikowano

Nie no, bez przesady- M6 moim zdaniem ją ciśnie. :D Do tego na T6 najwięcej odbijają Churchill VII, T-150, M6 i VK36.01. Ale jak do tematu, to polecam iść w Crusadera, wyexpić Cromke, wytopić ją i zostawić. Potem są dość ciężkie czołgi, a Cromwell jest genialny. VKnawet nieźle mi się grało, szczególnie z 7,5cm z Pz IV sprzed nerfa. KV-1S jest fajny, i polecam kupić wszystko, ale w kolejności: Crusader-KV-1S-VK.

Opublikowano

m6 odbija wlasnie bardzo malo

bez topowej 90mm nawet kw 1 jest groznym przeciwnikiem ktory ma wystarczajaco peny by bezproblemowo przebic m6 gdy samemu odbija sporo strzelow od amarynka

tekze bez topowego dziala trzeba przycelowac i liczyc ze pocisk poleci zgodnie z planem a nie brzegiem kolka

Opublikowano

M6 mało odbija??? Sorry, ale to jest czołg do kątowania. I KV-1 jak ma przenić M6 kiedy o T1 HT nie przebija? :D Chyba coś ci na tym M6 nie idzie, bo jest bardzo pancerny, mobilny i ma dobre działo. ;)

Opublikowano

mowcie co chcecie, ale ja i tak uwazam M6 i T1 HT za cegly

co do tematu, zarabiaj kw-1 teraz... 100% zarobku wiecej bdzie :>

potem pojdz w VK

shoob.png

Opublikowano

Ja pierdole macie temat do rozmowy o czołgach to po co spamujecie jak dawno wybrałem czołgi i mówiłem żeby zamknąć temat a wy dalej spamujecie ja dziękuje za te odpowiedzi i lajki już rozlałem ale..

DO ZAMKNIĘCIA :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...