Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DiamondMT2

hitman9108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbij na P , czarowne ostrze zbroje i strach. Powbijaj w bonach w eq po 3k hp. Zaopatrz sie w białe roski , Załatw Fms z sr 30+ , najepiej z kd przeszywki. Bierz spota do konta , Musisz miec jak najwięcej defa :)

Opublikowano

Jeżeli grasz pierwszy raz w metka poczytaj na forum podstawy . Poszukaj na googlach ,mpc forum , na forum diamodna czym są bonusy do czego służą co gdzie i jak . Wszystko jest tam ładnie wytłumaczone. I nawet jak zaczynasz to zrozumiesz. Powiem Ci , że sura WP jest dobra do expa / pvp . Tylko trzeba ją dobrze rozwinąć . I tak jak mówiłem POCZYTAJ NA FORUM ! Podstawa ;)

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Najlepiej zrób skille na P i wybonuj eq all na HP :).

Później zrób buffa i zrób inta na full :) buffy na P i bierzesz spota to nie dedasz i expi się przyjemnie :).

A jak dalej chcesz expić np grota to ślub z buffem i zrób all eq na diabły :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wbij na P , czarowne ostrze zbroje i strach. Powbijaj w bonach w eq po 3k hp kup biale rosy fms sr 25 + i git :D i eq na inte i zeby bylo duzo defa

Opublikowano

Podstawa:

• wbicie Czarowanego Ostrza na P
  • wbicie Strachu na P
  • wbicie Czarowanej Zbroi na P

Potem:

• zrób bufa z Błogosławieństwem i Pomocą Smoka na P
  • zrób eq z krytykiem, hp, regeneracją pż
  • zrób eq do 65 lvl'a, czyli tarcza na 61 z niewrażliwym na omdlenia, hełm 41, zbroja najlepiej na 61

1365971270-U906937.png

Opublikowano

Tak koleś gra 1 raz w metka i prosi o pomoc to nie piszcie mu, że ma wbić skille na P bo w zasadzie gówno mu to mówi.. ;)

"Jak chcesz objaśnię Ci co i jak napisz PW"

" Wiem, że nic nie wiem "

Opublikowano

Po prawej stronie na dole masz okienko z przyznawaniem umiejętności. W "czarowne ostrze", "czarowna zbroja" oraz "strach" dajesz po 17 punktów. (Jeśli nie wejdzie przy 17, to kupujesz od handlarki różności "zwój powrotu umiejętności" klikasz PPM i od nowa :) Później kupujesz książki od instruktorów i czytasz, dopóki na obrazku skilla nie będzie napisane "G10". Jeśli tak się stanie to kupujesz kamyki duchowe od mpc na kółku (zapomniałam nazwy, ale znajdziesz) i klikasz na nie PPM, aż umiejętność wejdzie na poziom "P" (perfect master) :)

Wyjaśniłam łopatologicznie. Mam nadzieję, że zrozumiesz. Jeśli nie, mogę pomóc na PW :)

sygna1.gif

Opublikowano

Ogarnij sobie lepsze skille, więcej na potwory + buff z dobrymi skillami wspomagającymi, powinno pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...