Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4 Jumbo czy KW-1S?

Godly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Którym chcesz grać ? Ciężki czy med ? Proponuje sporta, daje sporo radości z gry, szczególnie na 122mm. Najlepsze działo na VI tierze, które przebija IX, nawet chyba X. Zabiera po nawet 500. Fajny tank dla początkujących i doświadczonych graczy.

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta KV-1S,ponieważ jest dobry a nawet bardzo dobry oczywiście z działem 122mm.Na początku jest trudno ja osobiście miałem go czasami dosyć i w desperacji miałam chęć go sprzedać ale wytrwałem i kupiłem te działo 122mm i teraz jest wręcz boski.ALE w niektórych przypadkach nawet z działem 122mm może Cię zawieść.

@UP

Nie jest tak trudno jak się potrafi grać to zarobisz :P

Opublikowano

ja gram zaledwie 3 tygodnie, na 1 linie wybralem wlasnie czolgi ciezkie czyli m.in. kv-1s ktorym teraz gram :) i... nie załuje! pestki moze i drogie ale jak to cacko grzmotnie z dziala 122mm to az milo sie robi :P w sumie to shermana ma na 2 hity x)

yyakuza.jpg

Opublikowano

Zależy w jaką linie wolisz iść.

Jak w mobilne HT, to KW-1s

Jak w bardzo fajne i miłe w graniu medy, to Jumbo (od jumbo możesz odbić w HT USA)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Oba są fajne. Ja jednak wolę Shermana. Częściej go wrzuca na mniejsze tiery w porównaniu do KW-1s. W dodatku nie tak łatwo go przebić. Szybko zgrywa celownik, tak samo przeładowuje oraz ma celne działko.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Którym chcesz grać ? Ciężki czy med ? Proponuje sporta, daje sporo radości z gry, szczególnie na 122mm. Najlepsze działo na VI tierze, które przebija IX, nawet chyba X. Zabiera po nawet 500. Fajny tank dla początkujących i doświadczonych graczy.

puknij się w swój głupi łeb... kv-1s ma max 488 dmg a to nie jest is-3 zeby losowało mu bardzo często ponad 400 obrazen, wiem to z własnych gier tym czołgiem. kv-1s tym dzialkiem nie przebije mojego tigera 2 od przodu a co dopiero jakieś 9 lub 10 tiery, chyba medy typu bat szmatalion 25t... lekko skątowany ht 9 tiery i juz od boczku tez sie odbije, niektorych X nawet od tylu nie przebija wiec nie chwal tak tego czolgu.. co z tego, że na 6 tierach dzialko jest dobre, skoro potem is ma to samo dzialko ktore juz na 7 tiery ma za malo penetracji.....

Opublikowano

kw-1s fajny czołg ale ciężko nim zarobić z powodu drogich pestek.

tym to mnie zgasiłeś ... Ja bez premki zarabiałem po 20k na czysto a premka ok 30... Bierz KV-1S

Opublikowano

puknij się w swój głupi łeb... kv-1s ma max 488 dmg a to nie jest is-3 zeby losowało mu bardzo często ponad 400 obrazen, wiem to z własnych gier tym czołgiem. kv-1s tym dzialkiem nie przebije mojego tigera 2 od przodu a co dopiero jakieś 9 lub 10 tiery, chyba medy typu bat szmatalion 25t... lekko skątowany ht 9 tiery i juz od boczku tez sie odbije, niektorych X nawet od tylu nie przebija wiec nie chwal tak tego czolgu.. co z tego, że na 6 tierach dzialko jest dobre, skoro potem is ma to samo dzialko ktore juz na 7 tiery ma za malo penetracji.....

Napinaczu... mówie obr. w przybliżeniu, i nie mówie o skątowanych czołgach, bo ktoś może być dwa tiery wyżej i cie nie przebić, jak jestes skątowany... Lepiej idź grać tym swoim tygrysem !

Opublikowano

tak ale jakoś już grając 8 tierami ht nie czuje żadnego respektu przed takim isem lub kv-1s, dlaczego? bo wiem, że gdy wyjadę na takiego delikwenta przodem to mnie pogłaska. co z tego ze na tym tierze to dzialko jest dobre skoro na 7 tier juz jest za słabe... is ma chyba najmniejszą penetrację z ht 7 tieru... i nie ma sensu mówić że działo kv-1s starczy na 9 tier bo to nie prawda a po drugie go losuje do ósemek. niektóre czołgi 9 tieru od tyłu to nie przebije gdyż są czołgi, które mają także tył pancerza ustawiony pod niezłym kątem, takie które się w bok przebija, ale tak czy siak jak czolgi 9 tieru mają po bokach 120mm pancerza to to dzialko z wiekszej odleglosci moze nie przebic a co jeszcze lepsze nie trafić :* tyle, apropo mówiśz do mnie 'idz grać tym swoim tygrysem' to daj mi swój nick, ciekawy jestem czy w ogóle masz jakiś 8 tier.. wpisując saaq w wyszukiwarke widzę noba z kilkoma bitwami, wiec jesli to ty to najlepiej sie nie udzielaj.

Opublikowano

Bierz kw-1s jak umiesz grać (właściwie nawet nie musisz :P) za 1500 DMG dostaniesz z 20k bez premki.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Spoko, napisz do mnie w grze często jestem. Tiger 2 ma 150 z przodu pod kątem więc dzialko 175.penetracji ma małe szansę na przebić,ie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...