Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto

Piorun67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Czy warto kupić T26E4 czy kupić np. D.max oraz PzIV S i tymi dwoma zarabiać na zmiane . Bo jak mi wiadomo to T26E4 to już wiekszość ma go i wie gdzie w niego walić i przebiajaą go i jest bardzo wolny. Nie piście mi kup Lowe czy tam T34 bo nie stać mnie na nie .

Opublikowano

Ja osobiście polecam ci T26E4. Sam go mam już długo, i pomimo tego że ldzie wiedzą gdzie strzelać i tak są nadal trafiają się rykoszety ;) A jak T26E4 stoi przodem daleko od ciebie to szkoda pocisku marnować ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Polecam bardziej kupno 2x T6. Ma dwóch bitwach więcej zarobisz niż na jednej SP. Do tego SP nie ma jakiś wybitnych zarobków, a jeżeli nie masz jeszcze żadnych T8, to kupowanie PT T8 to idiotyzm.

Opublikowano

Ja osobiście polecam ci T26E4. Sam go mam już długo, i pomimo tego że ldzie wiedzą gdzie strzelać i tak są nadal trafiają się rykoszety ;) A jak T26E4 stoi przodem daleko od ciebie to szkoda pocisku marnować ;)

Kupiłem sobie t34. Jego działo przebija te t26e4 z każdej strony i obojętnie z jakiej odległości do 500m z pancernych. Działo do 100mm nie przebije ale tylko jego górę przodu. Czasami przud wieży.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@UP: Nieprawda że T34 przebija T26E4 z każdej strony, bo od przodu jak wali z przeciwpancernego to już nie raz miałem rykoszet. A T26E4 nie ma dobrego działa, to fakt, ale wystarczy strzelać w słabe punkty i tyle :) Ja bez premki wychodzę często T26E4 na ok. 40k zarobków na czysto, czasem sie trafi 60k (po odliczeniu kosztów naprawy i ammo). Tu widać kolejny + T26E4: Pociski są tanie jak barszcz (chyba tańszych nie ma) przez co mało tracisz ucupełniając ammo, dodatkowo T26E4 często sie wychodzi z bitwy ze 100% HP, więc czasem zapłacisz jakieś grosze za ammo a reszta do kieszeni ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Nie wiem jak ty grasz, bo SP ma z przodu efektywny pancerz 250, a T34 ma penetrę 250. Z bliższych odległości T34 do zjada. Co do HP: nigdy nie widziałem SP z pełnymi HP na koniec bitwy- wielki weakspot na wieży (cała góra i pod wieżą) oraz papierowe boki. SP nie jest dobrym wyborem, bo to czołg na Noob Team przeciwny.

Opublikowano

@UP: Nieprawda że T34 przebija T26E4 z każdej strony, bo od przodu jak wali z przeciwpancernego to już nie raz miałem rykoszet. A T26E4 nie ma dobrego działa, to fakt, ale wystarczy strzelać w słabe punkty i tyle :) Ja bez premki wychodzę często T26E4 na ok. 40k zarobków na czysto, czasem sie trafi 60k (po odliczeniu kosztów naprawy i ammo). Tu widać kolejny + T26E4: Pociski są tanie jak barszcz (chyba tańszych nie ma) przez co mało tracisz ucupełniając ammo, dodatkowo T26E4 często sie wychodzi z bitwy ze 100% HP, więc czasem zapłacisz jakieś grosze za ammo a reszta do kieszeni ;)

Moze masz pecha czy co ja nie wiem... Zreszta ja przebijam tyle do powiedzenia, jeżeli już to jest jakiś 1 na 10 strzałów rykoszet w przód.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie wiem jak ty grasz, bo SP ma z przodu efektywny pancerz 250, a T34 ma penetrę 250. Z bliższych odległości T34 do zjada. Co do HP: nigdy nie widziałem SP z pełnymi HP na koniec bitwy- wielki weakspot na wieży (cała góra i pod wieżą) oraz papierowe boki. SP nie jest dobrym wyborem, bo to czołg na Noob Team przeciwny.

Jak sie gra umiejętnie SP to się wychodzi cało z bitwy, tzn nie jedzie się w 1 linii tylko w 2 albo 3 i pomaga się innym.

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...