Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To Gm? Hack?

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie. Wbija mi gość z nickiem "Wpadłeś", pisze mi na priv "co mi dasz za to, żeby nie dostać bana?". Ja mu tam pisze, że nie mam hacków itd. On mi pisze, że mam otwarty czat z koleżanką, że mam aure na m4, berka na 14 itd. Wszystko się zgadza. Chce ode mnie jakies itemy. Zna moj login i haslo.

06378525511797333958.jpg

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie. To jest niemożliwe. Nikt nie wie ile mam potków, na ile mam skille i na jaką M-kę. Tak jakby widział mój ekran.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Hasło zmienione...kolega mi zmienił w trakcie jak próbowałem przeciągnąć rozmowę. Hamachi nie mam....jedyne co pobierałem w ostatnim czasie to kamermod w ostatnim czasie z oficjalnej strony, dlatego jest to dziwne dla mnie.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Żebym Ja się na tym znał. Tylko dziwi mnie...dlaczego sam sobie wszystkiego nie zabrał. Jeszcze muszę zrobić formata :D.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Tylko zastanawia mnie jedno...jak to się stało...na prawdę..oprócz oficjalnego Kamera nie pobierałem nic...dosłownie od 3 miechów. A w metka gram dopiero miesiąc.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Z tym loginem i hasłem to podał ci na szepcie twój login i hasło czy po prostu tak sobie napisał że zna?

//Reklama OFF.

Opublikowano

Napisał na szepcie nazwe konta. Napisał, że może sam wziąć. Albo dam mu 100kk i się odczepi. Jeszcze mi na środku ekranu jakiś error wyświetlił z napisem "to jak? Namyśliłeś się?"

Pozdro!! Bardzo fajny pomysł miałeś z tym kolegą, żeby Ci pasy zmienił. Na support możesz posać, ale nie przyjmują obrabianych obrazków, a z haxami na ekranie to nie wiem kto by bana dostał. Jednak doceniam pomysłowość i daję Ci spokój. Następnym razem uważaj co pobierasz ;)

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

"Pozdro!! Bardzo fajny pomysł miałeś z tym kolegą, żeby Ci pasy zmienił. Na support możesz posać, ale nie przyjmują obrabianych obrazków, a z haxami na ekranie to nie wiem kto by bana dostał. Jednak doceniam pomysłowość i daję Ci spokój. Następnym razem uważaj co pobierasz ;)"

Haha gościu coś ty pobrał :D

Opublikowano

Jak jesteś kox to możesz iść z tym na policje xD. Ale tak na serio to masz gdzieś w kompie coś na 100% jak ci takie okienka wyskakują. Bardzo prawdopodobne albo raczej pewne że masz coś tam. Najprostsza procedura w takiej sprawie to format całego komputera i powinno być po sprawie ^.^

//Reklama OFF.

Opublikowano

ale skoro mowi ze nic nie pobieram. To niby jak ma cos takiego na kompie chyba ze ktos mu wyslalal link do obrazkow itp ale to by bylo widac ze cos pobrane

PS;Jezeli to wszystko to prawda to mozesz isc na policje oni po IP dojda co i jak

Opublikowano

Nie no...konto jest całe, więc nie narzekam. Kolega zmienił passy, gość dał się zrobić na czas. Tylko po prostu nie wiedziałem co to, bo dziwna sytuacja. Gość mi pisze na metinie "no to patrz" i mi zaczyna wyświetlać na monitorze jakieś okienka takie w stylu windowsa z errorami jakimiś takimi obraźliwymi.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Wystarczy że pobierze jakiś prywatny serwer.. a tam w środku przy instalowaniu jakieś pliki do folderu "Windows" się zainstalują i będzie miał wyskakujące okienka. :>

//Reklama OFF.

Opublikowano

Wystarczy że pobierze jakiś prywatny serwer.. a tam w środku przy instalowaniu jakieś pliki do folderu "Windows" się zainstalują i będzie miał wyskakujące okienka. :>

ale watpie zeby wyskiwaly w danym momecia jak np. pisze z kolesiem o takiej sprawie

A tak Wgl niby ten koles co pisal z tym pozdro itp to niby jak wszedl na konto na mpc skoro autor jest caly czas zalogowany

Opublikowano

Nie masz przypadkiem czegoś na kompie takiego jak timeviver 6 lub 7 ? Jeżeli tak to chyba wiesz co sie stało lub masz keyloggera . Jakiego masz neta ? Kabel czy wi fi ? Bo czasami przez sieć można wbić.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...