Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się gra

Azggar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tamtym roku grałem na wakacje w diablo3 ale troszkę mi się znudzilo, nabiłem mnichem 50lv i zrobiłem 2 poziomy (początkujący i normal), teraz tak się zastanawiam czy jest sens wracać, zacząłbym sobie grać łowcą d.

Tak się pytam tutaj , bo wtedy mi się gra znudziła bo cały czas to samo, dalej tak jest? Moze coś nowego wprowadzili?

Są jakieś chętne osoby do wspólnej gry na początku, nie chce mi się samemu grac ;)

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak początkujący jest normal koszmar piekło i inferno. Wprowadzili pvp jak się nie myle to dodali pare legendarnych czy jest sens powiem ci tak jak chesz zagrać to napisz na pw podam ci swój BattleTag

Pasjonat
Opublikowano

Samemu trochę nudno. Jak się ma kompana/kompanów do gry to idzie to przyjemniej.

Jeszcze lepiej się gra, a szczególnie farmi mając motywację np. w postaci zarobku :D

:)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W grze się zmieniło jeśli zakończyłeś grę w wakacje , to po wakacjach zostaly dodane inferalne machiny gdzie z kolegami możesz iśc na tak zwane ubery[mocne potwory], na publicznych serwerach możesz ustawiać siłe potworów , zostalo dodane pvp które jest marne [zero balansu].

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Dużo z tą grą nie robią, większą zmianą było tylko pvp z którego i tak dużo nie wyszło (wg większości do bani). Jak dla mnie ta gra jest już nudna, zero nowości ;/

1363701576-U247153.jpg