Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Draven-Łapanie 2 toporów

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to opłacalne ?

Czy ktoś to ogarnoł ? :D

Farmimy 1 czy 2 ?

Zna ktoś jakiś build ?to mój pierwszy ad carry

Na razie to ja składam :

Berserkerki 2xbloodtwister phantom dencer i 2x infinity e.

Niech ktoś oceni jak mi idzie MaślanyCzempion (tak wiem epicki ;_;) na lolking.com

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

łapanie 2 toporów jak najbardziej opłacalne... tylko, że ja tego lekko nie ogarniam, bo jak rzuce 2 na raz to się czesto myle ktorego pierwszego wziąć, bo jak wezme tego ktorego rzucilem pozniej to nie zdaze nastepnego najczesciej wziac... a tak wgl. to można nawet z 3 toporami ( 1 ciagle w powietrzu ) :) ale tylko raz czy 2 razy mi sie to udalo ;p

Opublikowano

2x infinity e.

GG. Na przyszlośc wiedz że unikalnych efektów sie nie stackuje.

2 topory łapać to tylko w late game, w early jeden zdecydowanie wystarczy.

Co do buildu to powinieneś kupić jak najszybciej Borka, potem berserki (na końcu kupujesz do nich Homeguard), potem IE, następnie BT, potem Phantom'a, Last Whispera i coś na survi np. Guardian Angel fakt pomyłka, jeśli wróg nie buduje armora możesz zamiast Las Whispera wybrać coś na survi np, Guardian Angel

Opublikowano

GG. Na przyszlośc wiedz że unikalnych efektów sie nie stackuje.

2 topory łapać to tylko w late game, w early jeden zdecydowanie wystarczy.

Co do buildu to powinieneś kupić jak najszybciej Borka, potem berserki (na końcu kupujesz do nich Homeguard), potem IE, następnie BT, potem Phantom'a, Last Whispera i coś na survi np. Guardian Angel

Przestań człowiekowi wmawiać żeby BoTRK zrobił. Na ten slot jest pierdyliard lepszych itemów.

Opublikowano

Przestań człowiekowi wmawiać żeby BoTRK zrobił. Na ten slot jest pierdyliard lepszych itemów.

skoro tak to podaj 1

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Może zacznijmy od tego że podałeś koledze build składający się z SIEDMIU przedmiotów - BoTRK, buty, IE bt PD last whisper GA. Brzmi dziwnie, co? Dodam że po wyłączeniu z tego jakże niezwykłego 7 slotowego buildu BoTRK, staje się on jak najbardziej użytecznym buildem, w którym GA można zamienić na warmog jeśli zajdzie taka potrzeba. Na przyszłość unikaj takich pomyłek i nie podawaj 7 itemowych buildów ; )

Aha i lekki edit - buty ulepsza się na alacrity, albo na bonus +12% movement speeda na 2 sec po zadaniu dmg.

Opublikowano

BotRK + Draven? nie.

Berserki, BT, PD, IE,GA/Warmog/Banshee, LW

i do butów furor

@edit

w late late game można podmienić buty na PD/Zephyr/Statikk no i oczywiście eliksirki

Opublikowano

@kamil9848

Chociażby Last Whisper :)

@Topic

Co do tematu, mainuję ADC od długiego czasu i składam się tak :

Doran's Blade -> Buty -> Doran's Blade -> Bloodthrister -> Zeal -> Infinity Edge -> kończę Phantoma -> Last Whisper / Sytuacyjny -> Sytuacyjny / Last Whisper.

Opublikowano

@kamil9848

Chociażby Last Whisper :)

@Topic

Co do tematu, mainuję ADC od długiego czasu i składam się tak :

Doran's Blade -> Buty -> Doran's Blade -> Bloodthrister -> Zeal -> Infinity Edge -> kończę Phantoma -> Last Whisper / Sytuacyjny -> Sytuacyjny / Last Whisper.

Chciałbym dodać również że z doran bladem startujemy tylko w przypadku grania przeciwko botom bez sustaina.

Opublikowano

Chciałbym dodać również że z doran bladem startujemy tylko w przypadku grania przeciwko botom bez sustaina.

Nie do końca, Draven jest specyficzną postacią, która wszystkie poty i niskie heale potrafi zniwelować bardzo szybko. Osobiście tylko w przypadku Soraki biorę Long Sword + 2x Health Pot / Buty + 3x Health Pot.

Opublikowano

Łapanie tasaków nie jest trudne ze względu na przyspieszenie z W, jednak ustawianie tych tasaków aby po chwili nie biec po nie pod wierzę - dla mnie to jedyne niewyjaśnione w tej grze.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...