Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem :<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakiś czas temu - 2tygodnie - przeziębiłem się i miałem katar. Nie było źle dało się przetrwać. Ciągle jeszcze ranki zaczynają się od smarkania, ale nowy problem mi się pojawił... Spuchła mi szyja i zaczęło mnie boleć gardło - tak jakbym miał wbite szpilki przy każdym przełykaniu... Jakieś 2 dni temu popatrzyłem do lustra i na całej powierzchni podniebienia mam krosty - czerwona obwódka i białawy czubek. W dodatku z boku języka mi się takie coś zrobiło - to boli najbardziej... To miejsce na języku jest spuchnięte i każdy jego ruch boli.

Do tego od tych 3 dni pojawił mi się nowy objaw - krostki na dłoniach i stopach. Najpierw myślałem, że wbiłem sobie drzazgę - bo takie to było uczucie przy ucisku tej krosty. Ale teraz mam ich sporo w różnym stadium - ma palcach z każdej strony, na dłoniach, na podeszwach stóp, na piętach na palcach stóp.

Co to może być?

btw. to trolling xDbtw.

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Gardło wygląda na anginę. Co do krostek, no idea. Najlepiej zrobisz idąc do lekarza, bo raczej nikt tutaj Ci zaocznej diagnozy nie przedstawi.

PS widząc temat "problem :<" wystraszyłam się, że jesteś kolejnym nieszczęśnikiem z wyimaginowaną stulejką :/ wybacz ten zbyt wczesny osąd.

#don't care

Opublikowano

btw. to trolling xDbtw.

słaby troll jak mówisz o tym, że to jest troll xD

masło maślane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...