Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Jayce jako AD na botlane.

Lambabaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesia. Co myślicie o Jaycie na bocie jako adc ? Mi się ogólnie podoba, grałem kilka razy nim na drafcie, i się sprawował nawet dobrze. A wy co sądzicie ?

Opublikowano

Kennen pod AD jak najbardziej spoko. Propo Jayce, to myślę, że lepiej nie marnować jego potencjału.

No, bo granie kennenem na bot lane to nie jest marnowanie potencjału.

Jayce na topie jest dobry do pushowania, a Kennen nie nadaje się na nic aktualnie.

Opublikowano

Gadacie bzdury. Jayce jest niezłym adc, ale mimo wszystko lepiej wziąć jakiegoś typowego carry a Jaycem iść na topa. +Kennen jest dobrym midderem i topem więc nie piernicz :D

Opublikowano

Hahaha Kennen jest słaby na bota hahaha on ma największe bazowy dmg z adc. Obejrzyjcie co wyprawia Jimb z Giants Kennenem to się przekonacie :) Jayce jak dla mnie jest lepszy na topa lub mida którym często gra Czaru z MYM i nim wymiata :D

do6qfp.jpg

Opublikowano

No, bo granie kennenem na bot lane to nie jest marnowanie potencjału.

Jayce na topie jest dobry do pushowania, a Kennen nie nadaje się na nic aktualnie.

Giants Jimbz(?) na yt z kennenem albo pierwsza ich gra na LCS vs gambit, co dostali kennena, pooglądaj.

@top

ma dobry poke więc przed walką mógłby, a z taką soraką co dawałaby mu mane i hp można iść spokojnie na wymiany dmg. Jak dla mnie jest dobry :)

<>

Opublikowano

Giants Jimbz(?) na yt z kennenem albo pierwsza ich gra na LCS vs gambit, co dostali kennena, pooglądaj.

No, bo to chuj wiele znaczy. Ten pick był pod team comp i do tego zaplanowany na 2v1 lane. Nie trzeba być cholernie bystrym żeby się domyślić, że oni grają nieco inaczej.
Opublikowano

@up masz racje, z Tarickiem przegrałby linię na 100% -,-

@top Jayce pod ADC sprawuje się bardzo dobrze, ładny poke z Q+E, dobry escape, buff do AS na kolejne 3 ataki, regeneracja many i dobry push. Jest z nim tak samo jak Kennen, zwykle bierze się go na mida lub topa, ale na bocie też można nim ugrać bardzo dużo :)

Opublikowano

Całkiem ok ale nigdy na rankedzie. Na rankach zostaniesz uznany za trolla i ktoś opuści kolejkę. Kennen to tylko mid, nawet wcale nie mocny

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Jayce na bota jest słaby, ma za mały zasięg z AA, w porównaniu do innych ADC. Jak dla mnie jedyne słuszne pozycje dla Jayce'a to top/mid. (ew. jungle)

Opublikowano

Jayce na bocie to słaby Jayce. Nigdy nie poszedłbym nim na bot lane, o wiele lepszy na topie.

Co do kennen to on na bocie jest bardzo dobry, jeśli się nie mylę to chyba Moscov 5 rozpowszechniło grę nim na Ad carry, sam się zdziwiłem jak oglądałem ich z kennenem na bocie ale jakoś wygrywali.

Opublikowano

Kto wypuścił Jayce'iego z topa ;__:

Grałem nim bocie... Uważam, że jest do dupy na tą pozycje, a animacja jego strzału jest strasznie powolna.

A zaś jak podejść to creepów z młotem, jak wrogi adc Cię postrzeli.

1994993994.png
Opublikowano

dołączę się i co myślicie o Kennenie ?

Świetny adc jak dla mnie jeden z najlepszych , 2 stuny, mobliny i ma mini escape z E, z W przelicznik na ad, szybką animację last hitowania więc easy farme.

@Top Jayce na adc też moze być całkiem ok, ma double speeda, dash, slow, knock i mnóstwo innych rzeczy

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Jayce na bota albo jak Cie ztrollują w lobby bo właśnie chciałeś iść na topa a tu nagle instalock Garen (wstaw dowolnego łatwego championa) albo po prostu pod dany team comp, np. poke team albo po prostu farm 24/7 z soraką.

Opublikowano

Jayce + Leona niszczy każde połączenie na lane... Ale w late odstaje, w mid game już czuć róznicę.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

wtf po co grac jayce na ad carry jak mozna pojsc soraka + support lol?
to jest zajebiste polaczenie ,ten 2xheal silence to jest dopiero ad carry!

co do tematu ,slaby ,nie pickowac ,zagraj nim jednego rankeda ,pogadamy wtedy

­

Opublikowano

Kolega na teamowych gral, swietnie dziala, ekstra poke, moze doskoczyc lub odrzucic, bonus as z w, s kimis kto przywraca mana, dziala swetnie, ale na teamowych, solo duo juz nieco gorsze

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...