Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T14

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, czy T14 dobrze zarabia w porównaniu do innych 5tierow premium? kupiłem churchilla kiedy była promocja, lecz nie jestem zadowolony z jego zarobków, gram na premce i jakos musialem się tym dzialkiem nastrzelać zeby zrobić chociaz 20k kredytów, nie piszcie mi, że jestem słaby ponieważ mam okolo 600 sredniego dmg na bitwe (przy niecalych 2k bitew, jestem nowy). jak zarabia taki T14 przy okolo 700-1k dmg jak to najczesciej bywa w grze 5 tierem.? nie dawajcie mi zadnych linków xantera czy tam fernoxa do usrednionych zarobków czołgów, bo ja tego kompletnie nie rozumiem ;) z góry dzieki, daje lajka.

Opublikowano

Credit factor jest ten sam co na Churchilu. Zarobisz tyle samo na obu jeśli zadasz tyle samo dmg, tyle samo wyspotujesz i tyle samo twój team zada tym którym ty wyspotowałeś. Jedyne co może mieć wpływ na zarobek jest to czym ci się lepiej gra.

76561198001815076.png
Opublikowano

a jak to jest z T-25 ? zarabia też tak samo czy jakoś lepiej? z drugiej strony na t14 chyba łatwiej jest zarobic i zrobic wiekszy dmg, gdyz ma mocniejsze dzialko od churchila

Opublikowano

T14 jest o wiele lepszy niż churchill. Jest szybszy i ma lepsze działo. Szybciej nim zarobisz. Sam go mam i jestem zadowolony :) Szkoda tylko, że kiedyś był zawsze na górze w bitwie, a teraz go do VI losuje. A z nimi to ma raczej małe szanse.

Opublikowano

T14 jest słaby. Ma słabe działo - niska penetra, słaba celność. Churchill o niebo lepszy, T14 jest czołgiem na którym trzeba znać weakspoty i opanować kątowanie. Odradzam kupowanie T14, bo jest słabszy od Chuchilla. Mam oba i lepiej mi się gra Churchillem.

Opublikowano

Up sram na to co o nim myślisz ja się pytam o jego średnie zarobki a nie czy jest dobry, więc jak nie możesz napisać na temat to chociaz nie spamuj.

Opublikowano

Kurwa zjebany człowieku napisałem w temacie ile za 1k dmg , dawaj kolejnego reporta ty dostaniesz za spam i nabijanie postow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...