Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tibiacast

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z zainstalowaniem tibiacast na PC. Na laptopie mam win7 i wszystko śmiga, a na PC XP i taki błąd mi wyskakuje:

1365005558-U309333.png

Wie ktoś może od czego to? Raczej to nie system ponieważ pół gildii ma XP i śmiga :)

PS: "Anna" - PC jest siostry ^^

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Według tego ssa to problem tkwi w Windowsie / najpeirw spróbój oczyśćić kompa z keloggeró i wirków potem sprawdź czy masz kodeki sterowniki wszytkie wymagane na końcu spróbuj pogrzebać z zgodnośćia service packami itd np urchom zgodnie z service pack jakiś tam. i uruchom jako admin. możliwe że to coś pomoże ale nie obiecuje

xmMfHrm.png
Opublikowano

Według tego ssa to problem tkwi w Windowsie / najpeirw spróbój oczyśćić kompa z keloggeró i wirków potem sprawdź czy masz kodeki sterowniki wszytkie wymagane na końcu spróbuj pogrzebać z zgodnośćia service packami itd np urchom zgodnie z service pack jakiś tam. i uruchom jako admin. możliwe że to coś pomoże ale nie obiecuje

Komp czysty (nie grałbym jakby nie był ^^). Spróbuję ogarnąc CCleanerem i innymi cleanerami. Co do sterowników.. jakich sterowników potrzebuje tibia? xD Chyba nie w tym problem.

Przeczysc PC CCleanerem.

i sciagaj

https://www.tibiacast.com/download

Ściągam stąd, a co do CCleanera to już skanuję.

Zaraz dam edita.

#EDIT

Nadal to samo

#EDIT2

Nowy błąd.. podczas odpalania broadcastu

1365021934-U309333.png

#EDIT3

Chyba wiem w czym problem, ale to jutro ogarnę. Jak coś to podsyłajcie pomysły ;)

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Niestety, nadal mam ten sam problem. Co gorsze nie mogę pobrać NET. Framework 3.5. Strona microsoftu nie działa, skąd bym nie ściągał frameworka nie idzie go zainstalować. Jakieś pomysły?

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Nie wiem dlaczego masz problem z NET'em samo to jzu jest dziwne.

Jaki masz SP?

Ty ale u mnie strona microsoftu dziala:)

Na laptopie też działa. Ściągnąłem na lapku NET. Framework 3.5, pendrivem na PC i działa już także można zamknąć :)

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...