Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi na konsoli ?

Dro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem konsoli xbox360 i pogrywam sobie w bf'a .mam internet 60mb/s co wydaje mi się dość sporą szybkościa i spotykam się z czymś takim co można to krótko nazwać lagiem ,gdy uciekam przed kimś kto do mnie strzela i chowam sie kucając za zasłona to po sekundzie umieram ,tak sie zdarza praktycznie w każdej rozgrywce , inna sytuacja biegam ze snajperką i z kolimatorem ,przeciwnik wybiega kilka metrów przede mną ,celuje strzelam przeciwnik robi to samo, widze jak krew mu tryska z głowy ale to jego kule docierają do mnie ja padam a on odbiega z cudownym napisalem 100% HP.Czasami zdarza to się tak często że normlanie się grać odechciewa , możecie mi coś poradzić , wiem zę to może być trudne ale może jakimś cudem poradzi łsobie ktoś z was z tym problemem ?

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

1 Tak tylko na multi.

2.No fakt nie mam zainstalowanej gry ponieważ na razie nie mam funduszy na orginalny dysk i cisne na pendrivie .

też tak myślałem że to może zalezeć od tego ze jade na płytce , ale kumpel który ma wszystko zainstalowane ma podobne problemy

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Cos co przychodzi mi jeszcze do glowi to PING. Byc moze masz skoki PINGU i dlatego takie cos ma miejsce.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Czyli jest jakaś możliwosc po za instalacją gry która pomogła by mi w tych problemach ?

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

co ma tv do internetu jpd..

osobiście nie mam aż takich problemów na necie 3,5mb/s ( angielski ) lagi oczywiście występują ale to przez porysowaną płyte.. ( xbox rysuje te płyty w pizdu.. ) Co mogę polecić sprawdź sobie prędkość internetu na "speedtest.net" i daj nam wynik może się okaże.

AA. grasz na serwerach tylko europejskich ? czy reszta?..

graphic.png
Opublikowano

Internet mam 60 mb/s a speed test pokazuje 30 , ale to i tak chyba sporo nie?, Gram głównie na europejskich serwerach bo na nich jakoś lepiej się gra ale jednak to jeszcze nie jest tak jak powinno,

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Zawsze na speed testach pokazuje mniej :)

Według mnie kup sobie jakiś dysk, zainstaluj na dysku a jeżeli to nie pomoże to może byś zrobił "format" konsoli ale wątpie czy to by pomogło.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...