Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chciałbym kupić BF3

Etaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,a więc od paru dni zbieram się na kupno BF3 i tutaj się rodzi moje pytanie czym się różni BF3 od BF3 Premium i czy dodatki kupuje się osobno czy są darmowe oraz mam drugie pytanie czy na moim komputerze pogram swobodnie w tą grę.

Procek : Intel® Core i3-2120 CPU @ 3.30GHz

Ram : 6 GB

Karta Graficzna : GeForce GT 610 ( 2 GB)

Microsoft Windows 7 Home Premium Edition 64-bit

I jeszcze napiszcie mi czy bardziej opłaca się kupić wersję pudełkową czy sam klucz do aplikacji Orgin i ile takie coś jest wartę.

Za odpowiedzi dziękuję :)

Opublikowano

Jakoś z najnowszymi tytułami gier nie mam problemów typu ''Tomb Raider'' , ''DmC'' itp.

Wiem,że karta nie jest przeznaczona do gier,ale tak źle to na pewno nie jest :)

Opublikowano

Ogarnijcie się. Mam gorszą karte i mi na średnich ciągnie z 30 - 45 fps. Przy tym mam mniej ramu i procesor słabszy. Ja powiem tak. Pytałem się też ludzi na MPC czy mi pójdzie to powiedzieli ze nie, a chodzi na średnich.

. .

Opublikowano

Dobra dzięki za info.

A możecie mi powiedzieć jeszcze czym się różni BF3 od BF3 premium i w jakiej jest teraz cenie.

Opublikowano

Ja Ci radzę kupić BF BC2, a z tym premJum (premium) to po prostu gra jest ze wszystkimi dodatkami.Jeśli masz kasę (50zł-100zł) to kupuj premium.

Opublikowano

A ja nie radzę kupować bf. Na Twoim sprzęcie gra będzie nieprzyjemna, chyba, że od razu wymienisz sobie kartę graficzną :P

Opublikowano

Grasz na 9800 to porównajmy go do 640 na DDR3 (nie ma 610 wiec wezmiemy cos "lepszego")
168e017f2ceedff2212c7111dcaced81.png?136
Jak widac ta karta to scierwo wiec odpalisz BF3 w 1280x1024 w maksymalnie 30 klatkach. (Wieksza akcja drop fps gwarantowany)
@edit gt 9800 ma GDDR3 256bit, GT640 ma DDR3 128bit

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

No to nic dzięki wszystkim za komentarze lecz kupię BF'a i zobaczymy jak będzie chodził :-)

Poza tym piszecie cały czas o tej karcie graficznej ,a ona przecież na pewno aż tak nie będzie obniżała poziomu rozgrywki.

Opublikowano

Bedzie i to bardzo mocno. Kolega na GT 630 od asusa ma problemy z BF3 na low w 1280x1024 (dropy do >35fps) Powiem tak. Da sie grac ale plynnie nie bedzie

Opublikowano

Ściągnij pirata od Skidrowa i zobacz na singlu :)

Single a multi to dwa rozne swiaty. Multi potrzebuje o wiele wiecej zasobow komputera niz single

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...