Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DiamondMT2 Co i jak :)

WezyrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcę się was zapytać o serwer Diamond Mt2 mam plan na nim zagrać ale nie wiem jakie raty ma server i czy potrzeba duzo ulepszaczy czy sa nowe mapy itp itd więc jak gracie to piszcie :) .

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Są nowe mapy. Przykładowe: Wieża Se-Pong, Dolina Wu-Lee, Lodowa Góra, Katakumby.

Ulepszacza to głównie perły (w tym nowa: Złota Perła) i szlachetne kamienie, ale są także inne np. kwiaty, zioła.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Dzięki masz like :)

c848.jpg

Opublikowano

Jeśli szukasz więcej informacji wejdz w zakładke " Publikacje Serwerów " i poszukaj tam prezentacje serwera Diamond Mt2.

Tak ogółem , bronie i zbroje są max na 180 level. Ulepszacze tak jak napisał kolega wyżej , mapki tak samo , tylko zapominiał dopisać do map ( Piekielna pustynia ) to mapa na 140 level :)

Do ulepszaczy można dodać jeszcze : kawałek skały

Najlepszym zarobkiem moim zdaniem sa dwa sposoby :

1. Dropić kwiatki w wieży Se-pong ( 1szt. - 700kk)

2. Dropić szlachetne kamienie (na mapie od 105 levela , z metinów )

Jeśli chodzi o Administracje to mało interesują się serwerem lecz ostatnio sie to poprawiło ale to pewnie ze względu na Święta :)

Jesli chcesz coś wiedzieć więcej zapraszm na PW lub Skype :) skype - ponczalo11

Opublikowano

Na diamondzie nie jest ciężko o ulepszacze. Idąc do av2 dwa spoty i masz z 40kk . Perły masz u handlary . Mówię tak jak up prezka i już wszystko wisz.

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Ten server nie jest za trudny ani za łatwy... też planuje na nim rozpocząć grę .. jak chcesz to możemy razem pograć napisz na PW ;P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Diamond to super świetny serwer czasami daje w kość ale tak to gra się super :).

Co do Diamonda jak na początku exp dobry ulepszacze łatwo wziąć lecz później troszkę trudniej z expem i eq :P.

Na serwerze nigdy nie ma nudy można iść expić lub na dungeona z kolegami lub wziąć pvp :).

Więc zapraszam i polecam.

Opublikowano

Dzięki wam :D Temat można zamknąc Macie po like .

c848.jpg

Opublikowano

A i jeszcze dopiszę , że najlepsze według mnie jest to , że nie ma od zajebu itemów tak jak na FunMT2 itd . Są główne drogi rozwoju broni/zbroi itd . I to jest super . I też dobrym pomysłem są bryłki . Ludzie handlują bryłkami , ale nie tak jak na Xenoxie , że item za 5000000 sm , lub 50 kd +5 . Tylko załóżmy dobry śmiercionośny kosztuje 2b :) Dziękuję , polecam w 100% Mój nick Nevoska 114 lvl shinsoo zapraszam :)

+++++ Mile widziane : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...