Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co sądzicie o War Room?

Ravin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wcześniej zapowiedzieli ten "dodatek" do BfH ale teraz pokazał się filmik i można już mniej więcej rozkminić o co chodzi. Co wy o tym sądzicie? Bo jak dla mnie to średni pomysł.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

Co prawda lepszy war room niż nic. Jak dla mnie to taki sobie pomysł, ja osobiście po EA nic specjalnego się nie spodziewałem.

mhraed.png

Opublikowano

Dla mnie fajnie, że EA w końcu powoli, co prawda, ale wchodzi na dobrą drogę. Najpierw dodając te bronie, które pochodzą z I bądź II wojny światowej - dokładnie nie pamiętam - i wojny w Wietnamie. Do tego ten "dodatek". Do końca jeszcze nie zrozumiałem, o co w tym chodzi, bo pierwszy raz na szybko oglądałem ten filmik. Jakoś wcześniej mnie to za bardzo nie zainteresowało ;) Podobno będą jakieś nagrody w postaci kluczy do skrzyni - ich ilość zależy od jej wysokości/wartości.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

na filmiku było widać te nagrody to były klucze do skrzyń. Wiadomo czy dodadzą opcję grania w tym war roomie przed bitwą? Bo jak się już zagra tą bitwę to wtedy jest żeby dołączyć chyba, ale nie dostałem tego zaproszenia.

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

Dla mnie fajnie, że EA w końcu powoli, co prawda, ale wchodzi na dobrą drogę. Najpierw dodając te bronie, które pochodzą z I bądź II wojny światowej - dokładnie nie pamiętam - i wojny w Wietnamie. Do tego ten "dodatek". Do końca jeszcze nie zrozumiałem, o co w tym chodzi, bo pierwszy raz na szybko oglądałem ten filmik. Jakoś wcześniej mnie to za bardzo nie zainteresowało ;) Podobno będą jakieś nagrody w postaci kluczy do skrzyni - ich ilość zależy od jej wysokości/wartości.

Syf, 2000 VP za wygranie. Jupi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...