Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] nowy xbox

lokossi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie otóż kupuje xbox 360 lecz ma wyjść nowy xbox ale raczej na początku przez rok będzie drogi
i mam pytanie odnośnie gier czy po wyjściu nowego xbox gry na niego będę dostępne też na xbox 360 ?

Opublikowano

nie tylko diablo 3 jest sporo gier jeszcze, pozatym nie wiadomo czy diablo wogóle wyjdzie na xboxa.

Opublikowano

Jeżeli na razie xbox jest za drogi poczekaj az wyjdzie x720 i kup po tanich cenach.

Gry bd sie ukazywały na x360 przynajmniej 3 lata.

image.png 

Opublikowano

hmn.. ja polecam to samo co koledzy UP.

lecz lecz jak dobrze wiemy konsole w tym momencie są ubogie, możecie mi nie wierzyć lecz na pewnym forum była infomacja że nie można zrobić jeszcze bardziej "lepszych" graficznie gier ponieważ nie będa one chodzić na konsolach za czym idzie strata w kasie.. Bo nie każdego człowieka stać na komputer za 3-4k zł..

Dlatego ja bym się tu mocno zastanowił.. Jeśli twój pc nie pozwala Ci grać w "lepsiejsze" gry to bierz xb.360 :).

Pamiętajmy o tym że 40-80% graczy zostanie przy x360 ponieważ jest ona b. dobra, albo nie będzie ich stać!

graphic.png
Opublikowano

Ja ci polecam klasycznego xboxa gry beda wychodzic to jest pewne a sam posiadam ta konsole i jestem zadowolony

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...