Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić przelew na poczcie i jak kupić aukcję allegro?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz kupuję aukcję na allegro i słyszałem o przelewie na poczcie a że mam 13 lat to nic mi innego nie pozostaje...

-Jak zrobić taki przelew?

-Jak kupić tą aukcję i dogadać się z gościem?

-Co jesli nie uda mi się wysłać pieniędzy po kupnie? Czy wgl. jest opcja ze nie uda mi się wysłać?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

To lepiej nie kupuj ;D Powiedz mamie czy tacie tak:

"Droga Matko, Drogi Ojcze, weźcie mi kupcie aukcje i dogadajcie się z gościem i zróbcie przelew bo mi się nie uda zrobic przelewu"

P.S na allegro wszystko jest napisane jak kupić i gdzie kupic :)

Pozdro!

gra.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale banki, oferują konta bankowe od 13 lat, więc idź do banku z rodzicami, i niech zakładają.

Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2.

Opublikowano

1. kupujesz, wybierasz przelew tradycyjny (PayU) na końcu dostajesz wzór przelewu

2. poczta:

-dzień dobry, można poprosić druczek do przelewu ?

-<baba z niechęcią i okropnym wzrokiem daje Ci druczek>

-dziękuję, dowidzenia <myślisz: oby nie>

3. w domu wypełniasz druczek i niestety wracasz do miłej pani na poczcie

4. tu masz dwie opcje, dajesz druczek i kasę bez słowa lub przed tym zarzucasz tekst w stylu "chciałem zrobić przelew"

5. po 1-2 dniach dojdzie kasa do gościa który wyśle Ci przedmiot

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale banki, oferują konta bankowe od 13 lat, więc idź do banku z rodzicami, i niech zakładają.

a po co mu to konto ? za konta są opłaty , a nawet jeśli nie ma opłat dla młodocianych to skąd on weźmie te pieniądze na koncie ? najprostszym i najszybszym sposobem jest płacenie przez PayU . i w dodatku ci przychodzi potwierdzenie na E-mail o dostarczeniu pieniędzy , tak wiec nie ma mowy o oszustwach .

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

mBank, izzyKonto od 13 lat.

Pieniądze wpłaca przez wpłatomat.

A płaci przez allegro kilkoma kliknięciami i w kilka sekund są pieniądze dostarczone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...