Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oszustwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic Ci nie grozi , bo Riot nie potwierdzi, że to napewno ukradzłeś to konto.. Jedynie to co, to bd miał wyrzuty sumienia i bd złodziejem..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

To on 1 mnie oszukał . Później napisałem na forum ( bo to był sawickas ) i oddał to konto aby nie dostać bana . Pewnego razu napisał czy nie chce się odmienić . Oferował mi konto Gold V na EUNE i Bronze IV na NA w zamian za BO2 . Zgodziłem się . Podał passy do tego konta bronze IV i wylogował się z gg . Odzyskałem steama za pomocą cd-key'a . On powiedział , że pójdzie na policje więc oczywiscie uśmiechnąłem się i poszedłem grać. Za 2 dni znał wszystkie moje dane ( bez adresu ) . Powiedział , że przyjdzie jakieś oświadczenie . Trochę się obsrałem więc spytałem , czy jakoś nie da się tego odwołać . Powiedział , że jak dam mu dostęp do BO2 to będzie ok . Dałem , a on nie zmieniał nawet hasła . Dzisiaj napisał - policja myśli , że zrobiłem to tylko aby odzyskać konto i możemy się spotkać w sądzie aby porównać zeznania . Trochę się boje i proszę o szczerą odpowiedź .

Opublikowano

Nie może ci nic zrobić gg to żaden dowód, a bo2 jest twoje bo posiadasz cd key, a ten koleś dał ci za darmo konto. Twoje dane znał ze steama albo poczty, oczywiście jak uzupełniłeś.

Policja palcem nie kiwnie w sprawie 2 małolatów

Opublikowano

Jeśli nawet już ci udowodni ze mu coś zajebałeś to jeśli wartość tego przedmiotu nie przekracza 200zł policja nawet nie bedzie tego sprawdzać.

A jak wiemy - konto z platyną i 90 postaciami kosztuje 200zł a nie gówno z brązem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...