Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban

paragon123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

władowałem kupę forsy w snajpera (11level) mam wszystkie bronie ale gdy wchodzę do bitwy to albo wyskakuje mi napis "pojawił się problem z twoim połączeniem" albo wywala mnie punkt booster nawet gdy nie mam cheat-a. Przyznam się rze wcześniej miałem cheait-a ale nie grałem z nim na snajperze. CO ZROBIĆ?? :(

post-896084-0-36421600-1364991106_thumb.png

Opublikowano

SS komunikatu poproszę + wynik z speedtest i zaktualizuj pb.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jeżeli błąd z połączeniem i PB cię wywala to najprawdopodobniej wina łącza, najpierw zaktualizuj PB + wchodź na serwery z niskim pingiem (do 40 - 50).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Możliwe że kickuje z serva dlatego że jest na nim limit snajperów. Wejdź na jeden z oficjalnych serverów od EA tam tego limitu nie ma i zobacz czy możesz grać.

Opublikowano

Jeszcze coś, M95 + M82 to ch*jowy zestaw, zamiast M82 daj L96 albo SKS.

ok dzięki za rade

Jeżeli błąd z połączeniem i PB cię wywala to najprawdopodobniej wina łącza, najpierw zaktualizuj PB + wchodź na serwery z niskim pingiem (do 40 - 50).

ale na innych żołnierzach tak nie mam czy to możliwe że mam bana??

Możliwe że kickuje z serva dlatego że jest na nim limit snajperów. Wejdź na jeden z oficjalnych serverów od EA tam tego limitu nie ma i zobacz czy możesz grać.

ok spróbuję, dzięki za radę

ale mam to często ale czasami wchodzę bez problemu a na marginesie dzięki za szybką odpowiedź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...