Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] ZAC

bertol17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zac jest lepszy... Hecarim Jungla, Zaca nawet widziałem na midzie.

Lepszy late game, oraz DMG jak i HP.

Dobry escape, bardzo lubie nim grac, jest przyjemny.

Hecarim mi sie nie podoba wgl, slabe ganki moim zdaniem.. Potem gdy nie jest nafeedowany nic nie robi.

Ale to tylko Moje zdanie.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Hecarim na obecna chwile jest za mocnym junglerem, jego cc oraz mobilność sprawia, że potrafi sporo namieszać w grze.

Zac nowa postać silna, ale nie wiele osób wie jak przeciwko niemu grać i gdzie stawiać wardy przez co staje się taki mocny.

Opublikowano

Hecarim na obecna chwile jest za mocnym junglerem, jego cc oraz mobilność sprawia, że potrafi sporo namieszać w grze.

Zac nowa postać silna, ale nie wiele osób wie jak przeciwko niemu grać i gdzie stawiać wardy przez co staje się taki mocny.

Żeby uciec przed jego gankiem kiedy jego "E" jest wymaksowane, to trzeba mieć albo farta albo z 5/10 wardów. Nim można gankować nawet od strony wieży przeciwnika tak jak to pokazywali na Champion STLGHT.

A co do wartości, na pewno warto go kupić. Jest coraz częściej banowany na rankedach itp.

Opublikowano

Hecarim mi sie nie podoba wgl, slabe ganki moim zdaniem..

NO

Hecarim dostał nerfa, ale dalej gniecie solo q. Zac ma idiotyczny range na swoim skoku, więc kupuj i korzystaj póki możesz. Zac > Hecarim do następnego patcha.

Opublikowano

Czy Zac potrafi zadać jakieś DMG, czy jest typowym 'tankiem', który nie robi demejdża? ; >

PS.

Prosiłbym o jakiś przyzwoity build na ZACA.

Opublikowano

Poczekaj parę dni, aż Zac będzie w normalnej cenie (6300) lub kup za RP.

Zac jest bardzo denerwującą postacią, gdyż praktycznie kontroluje większość postaci -.-

Opublikowano

Czy Zac potrafi zadać jakieś DMG, czy jest typowym 'tankiem', który nie robi demejdża? ; >

PS.

Prosiłbym o jakiś przyzwoity build na ZACA.

Bulwark, Locket + hp i resisty zależnie od gry.
Opublikowano

Zac ma średnie dmg, ale jest dość irytujący i trudny do zabicia.

Jeśli wolisz mieć więcej fragów, to weź Hecarima, chociaż i tak IMO są lepsze postacie, gdyż ten dostał nerfa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...