Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MP7, MP5 czy PP-19?

AktrosGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie.

Mam wykupione dodatki wraz z PP-19

Do tego, mam kupioną Amunicje WWZ ( stwierdzilem, że lepsze niż te co były w zestawie z PP-19 )

Która broń będzie lepsza? Z tymi dodatkami? MP7 czy MP5? A może zostać przy PP-19?

Czekam na wasze opinie, prosiłbym o wypisanie + i -.

Za pomoc oczywiście nagroda :)

Opublikowano

Mp5 jest boskie nawet celownik nie potrzebny można tak wymiatać że szok . Pp-19 to padło nie polecam a mp-7 jest spoko ale mp-5 i tak lepsz

Opublikowano

Ok, a mam pytanie. Bede mial zaraz 22k Founds, zaczac grac medykiem, czy moze kupic jakas inna bron na izyniera? Czy moze zaczac grac na szturmowcu? :)

Opublikowano

Graj tym co lubisz :P Lubisz apteczki, ciężkie karabiny maszynowe? o.O to gram medykiem, a jak uwielbiasz rashować to szturm :P Na szturmie możesz też mieć C4 przyczepić do samochodu potem wjechać w grupę wrogów wyskoczyć szybko i zdetonować C4 ;) A na inżyniera jak masz mp5 to moim zdaniem nie ma sensu tracić kasę na słabsze bronie jedynie G53 (chyba tak się ona nazywa na 27lv) można kupić i tyle :D

Opublikowano

Graj tym co lubisz :P Lubisz apteczki, ciężkie karabiny maszynowe? o.O to gram medykiem, a jak uwielbiasz rashować to szturm :P Na szturmie możesz też mieć C4 przyczepić do samochodu potem wjechać w grupę wrogów wyskoczyć szybko i zdetonować C4 ;) A na inżyniera jak masz mp5 to moim zdaniem nie ma sensu tracić kasę na słabsze bronie jedynie G53 (chyba tak się ona nazywa na 27lv) można kupić i tyle :D

pograj as-vaem a potem powiedź że nie ma epszych broni od mp5.... pomijając to że g53 jest gorsze na daekie dystanse od mp5...

enginier to szybki exp.... z rpg bostem + minami masz 8k+ za runde ...

YAY

Opublikowano

pograj as-vaem a potem powiedź że nie ma epszych broni od mp5....

as-val jest gorszy od mp5, to że jest szybszy nie wiele znaczy, dmg ma nieznacznie mniejszy ale rzuca nim okropnie

g53 jest gorsze na daekie dystanse od mp5...

grałeś tym karabinem? nie jest tak celny jak mp5 to fakt, ale serią na 60m+ też da sie strzelać, a co ważniejsze nie muska wrogów po 13 dmg tylko wali 2 z przodu, a na bliski i sredni nie ma porównania

Opublikowano

@UP

Inżynier ma PMy, nie karabiny :P

Między G53 a MP5 jest prosty wybór: MP na dalekie, G53 na bliskie i średnie odległości. Tyle w temacie :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

as-val jest gorszy od mp5, to że jest szybszy nie wiele znaczy, dmg ma nieznacznie mniejszy ale rzuca nim okropnie

grałeś tym karabinem? nie jest tak celny jak mp5 to fakt, ale serią na 60m+ też da sie strzelać, a co ważniejsze nie muska wrogów po 13 dmg tylko wali 2 z przodu, a na bliski i sredni nie ma porównania

gorszy? chyba nie wiesz co piszesz ^^ pograj troche as-vaem i powiedź ze MP5 jest epsze na biski/średni dystans ziomek ^^

as-va to 2 najepsza broń na biski dystans po famasie...

YAY

Opublikowano

@UP

Inżynier ma PMy, nie karabiny :P

Między G53 a MP5 jest prosty wybór: MP na dalekie, G53 na bliskie i średnie odległości. Tyle w temacie :)

Twierdzisz, że inżynier ma PM'y a nie karabiny? Więc wg. Ciebie AS-Val, G53 to Pistolety Maszynowe? Super... Masz pojęcie w temacie widzę.

Ja na inżynierze mam G53 + RedDot + Vipery (tylko) i gra się przyjemnie (zwłaszcza z aimbotem xD)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...