Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Slaba predkosc pobierania przy aktualizacji patchow.

Netrodal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dosc juz powazny problem.

Mam internet 10mb a patche do lola pobieraja sie przy 50-60kb. Tak samo jest z TERA online. Czego to moze byc problem?

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie masz neta 10mb tylko do 10mb, jak mieszkasz w dziurze tak jak ja to leci 1mb :) (tobie pół to wiesz -,-)

Mieszkam w srodku Łodzi wiec nie wydaje mi sie ze mieszkam w dziurze. Powinno byc max, jest jak pobieram normalne pliki, tylko przy tych patchach i tera mam problem.Cheatek jak zadziala lub nie to zeedutuje post.

EDIT@

Niestety to nie pomoglo, jakies dalsze propozycje?

sstwc.jpg

Opublikowano

Zobacz czy jakiś antywir albo inny firewall nie majstruje coś przy procesach jak masz lola właczonego.Jak siedzisz na nordic i masz angielską wersje to spatchuj tak jakbyś był na wescie, patch z tego co pamiętam jest ten sam a może transfer będzie inny

Opublikowano

Zobacz czy jakiś antywir albo inny firewall nie majstruje coś przy procesach jak masz lola właczonego.Jak siedzisz na nordic i masz angielską wersje to spatchuj tak jakbyś był na wescie, patch z tego co pamiętam jest ten sam a może transfer będzie inny

Sprawdzone wszystko, zaden antywir nie jest wlaczony. Co do twojego sposobu, niestety ale mam polska wersje. Pamietaj tez ze mam ten sam problem z Tera online :) wiec musi cos ich laczyc.

EDIT@

Informuje ze przy tym samy internecie na netbooku + win 7 pobiera sie 1200kb. Wiec problem z laczem nie moze byc.,

sstwc.jpg

Opublikowano

Nope.zdaje mi się (moge tutaj pierdolnąć mega gafe więc sie nei smiac), że te patchery bazują na internet explorerze.Proponuje załatwić sobie nowego explorera i dokładnie wyczyścić system combofixem i ccleanerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...