Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział] Nova Raider

ostapkowicz15

Ankieta: Nova Raider  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za dodaniem dzia?u na forum?

• Tak
      5
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.
Chciałbym zasugerować dodanie działu Nova Raider na forum, ponieważ chyba nie tylko ja zauważyłem podbicie popularności tej gry.
Jeżeli jej nie znacie to najwyższy czas ją poznać
Jest to gra przeglądarkowa z gatunku MMO, która jest podobna do DarkOrbit.
Opis gry:
Nova Raider jest grą MMORPG na przeglądarkę rozgrywaną w kosmosie. Do gry nie potrzebujemy pobierać ciężkich klientów bo wszystko jest dostępne poprzez przeglądarkę. Jeśli ktokolwiek grał z Was w Dark Orbit to powinien czuć się tutaj jak w domu bo ogólna specyfika rozgrywki jest niemalże identyczna. Gracz w Nova Raider wciela się w rolę pilota, który właśnie uciekł swoim statkiem od wrogiego najeźdźcy. Zgubiliśmy się w tym wielkim wszechświecie i teraz przyszło nam wyruszyć w poszukiwania swojej planety matki. Spotkamy wiele wrogich statków, potworów kosmicznych i piratów, ale eksploracja wszechświata tak nas wciągnie, że wprost musimy pogodzić się z ciągłą agresją jaką spotykamy na każdym kroku. Naszym statkiem przemierzymy mnóstwo galaktyk, oczywiście pozwolono nam tutaj również ulepszać nasz kosmiczny pojazd dodając przy tym zupełnie nowe części, bronie itp.
Dostępne serwery:
FR1, FR2, International, DE1, TR1, BR1, PL1.
Video:
Pozostawiam ankietę.
Zapraszam do głosowania.

Opublikowano

Gra nie jest jakoś bardzo popularna, tak jak Ty to przedstawiasz. Mam dodatkowo pytanie: Czy są jakieś cheaty, hacki, skrypty lub boty do tejże produkcji? Jeżeli nie, to od razu odpada. Jeżeli tak, to proszę, abyś przedstawił je tutaj i opisał ich funkcje (dla przekonania, dodaj też 'swoje odczucia', gdy grasz).

Opublikowano

Gra nie jest jakoś bardzo popularna, tak jak Ty to przedstawiasz. Mam dodatkowo pytanie: Czy są jakieś cheaty, hacki, skrypty lub boty do tejże produkcji? Jeżeli nie, to od razu odpada. Jeżeli tak, to proszę, abyś przedstawił je tutaj i opisał ich funkcje (dla przekonania, dodaj też 'swoje odczucia', gdy grasz).

Już dawno z tymi kryteriami działów nie dodają.

Co do gry grałem kilka minut jest słaba może dlatego że nie w moim typie.

Na serwerze PL są same dzieci które nie potrafią poprawnie pisać.

Myślę że będzie sporo poradników.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Na tak, sam grałem gra jest ciekawa, wciągająca.

Jako że jest mega podobna do darka, moglibyście ją nawet dodać do darkorbit jako subforum, ogółem masa ludzi z darkorbit przeszła na novaraider, sporo tamtejszych klanów to reaktywacje z darka, lub do via www po prostu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...