Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Unban

innos123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dostałem bana jak domyślam się za gameboostera bo cheatów nie włączałem na tym koncie (nawet chyba więcej niż 3 razy wyskoczyło mi party detected), teraz pytanie i prośba. Czy jest szansa na unbana no bo w końcu kurde gamebooster nie jest niedozwolonym oprogramowanie czy tam wspomagającym rozgrywke, a jeśli jest szansa na unbana to jakiego ticketa i jak wysłać tego ticketa bo dawno nie grałem w WR (jeszcze za czasów gamersfirsta).

Opublikowano

Szanse masz zerowe na ubana, możesz liczyć jedynie na masowe unbany za gamebostara. Tutaj ticketa jak napisać:

http://www.mpcforum.pl/topic/641461-tut-jak-napisac-ticketa-nexon/

Próbuj może ci się uda :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

gamebooster nie jest niedozwolonym oprogramowanie czy tam wspomagającym rozgrywke

Niet, Gamebooster jest już dozwolony i nie powinno być za to banów, lecz są. Co jeest powodem?

Że w hackshieldzie nie mam w wyjątkach dodanego GameBoostera co powoduje Party Program Detected z kolei potrójny komunikat to jest automatyczny ban ;) Pisz ticketa.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja dostawałem takie party program detected kilka krotnie (chyba 10 razy poz rząd) i jakoś nie dostalem bana. Było to spowodowane że miałem włączonego TS 3 i dlatego mi to wyskakiwało. Jak go wyłączyłem to mi WarRock śmigał normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...