Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rework Sejuani i Trundle

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj rano przeczytałem na stronie LoL'a artykuł o reworku Trundle i (czego się nie spodziewałem) Sejuani.

Link do artykułu:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/przerabiamy-bohatera-sejuani-i-trundle

Piszcie co myślicie, jak dla mnie ciekawa odmiana (Trundle mi się trochę nie podobał), Sejuani bym zostawił w spokoju, ale z tego co przeczytałem to się postarali - + dla Riota

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Wedlug mnie Trundle faktycznie potrzebuje reworka ale Sejuani jest bardzo mocnym champem, w late jest jedna z najlepszych offtankow ktora ma bardzo duzego dmg z w . W early ma rowniez bardzo mocne ganki ktore koncza sie albo flashem albo killem. Ja bym tez ja zostawil w spokoju.

sstwc.jpg

Opublikowano

Rework jest wprowadzony po to, aby więcej graczy skusiło się na grę tymi postaciami. Koniec końców, są one bardzo rzadko spotykane. Według mnie na plus, trundle trochę bezużyteczny przy dynamicznych rozgrywkach, o sejuani się nie wypowiadam, ponieważ nigdy nią nie grałem.

Opublikowano

Lol trundle niszczy adc na 2 hity + q , przy czym jest twardy jak garen , ten jego rework to totalny nerf nic więcej , stracił moc pasywu , w "w" usunęli redukcję cc w zamian za jakąś regeneracje i leczenie lepsze (w sumie z tym 2 przedmiotem będzie bonus leczenia 40% ale to się nie równa tej redukcji cc) ... Jedynie ult teraz fajnie bo w % max hp ale oni to osłabia bo teraz jest over power na pbe. E / q bez zmian.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

@up jak niszczy adc na 2hity+q to czego nim nikt nie gra?

@top fajne zmianki, mogli by tylko ceny zmienić, bo za seju 6k bulić nikt nie będzie.

beznazwy1za.png

Opublikowano

nie pytaj się mnie , jest to moja postać główną (tank) , mam na niego runy krytyk i obrona / obrona magiczną , składam pasek giganta pancerz , atma , a potem omen , itp(sytuacyjnie banshe) kosi jak głupi i jeszcze te debuffy hehe ps. 2hity +q to tak ironicznie , chodzi o to że ma chory dmg jak na obrońcę , jak zrobisz go na ad z krwiopijec i nieskończoności to robi taki chaos , że lepiej nie mówić .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Trundle to gówno, Sejuani to gówno. Zaraz się zlecą panowie z drewna V i powiedzą że sejuani jest op, niszczy każdego z palcem w dupie jej wieprza. Ale taka jest prawda, rework słuszny

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Wg. mnie dla Sejuani wystarczyłoby tylko ulepszyć ją graficznie a nie zmieniać skille ^^ Miała i tak dobre skille, nie raz przegrywałem rankeda jak w enemy była sejuani, która swoim ultem carrowała grę to teraz to już w ogóle ;] A co do trundla to się nie wypowiem bo Trundlem tylko raz grałem i nie wiem czy zmiany są lepsze czy gorsze :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Lol.. Lodowy trundle? Trundle ma być trollem trollującym a nie trollem zamrożonym. Chociaż nowy ult trochę ciekawy, jak pogram tym to zobaczę.

Co do Sejuani to wygląda w porządku, chociaż serio nie widzę powodu dlaczego dostała remake'a. Radziła sobie dobrze i była grywalna.

Opublikowano

Nie zgodzę się że Trundle to niedoceniona postać.Jest to mój ulubiony jungler. Jest bardzo łatwy do ogarnięcia i wgl. Dostanę jakiegoś skina jeżeli mam zakupiony Trundle Mały Pałkarz?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...