Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kayle

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ;d.

Mam pytanko, ostatnio spodobała mi sie postać kayle, lecz już sam nie wiem kiedy jest najlepsza ;d AP/AD/HYBRYDA/TANK/

Gdy patrzałem na mobfire na buildy do kayle to każdy był inny a syszałem ze ta postać w s3 jest OP ( really? ;d )

Oraz jak juz mi powiecie jak anajlepsza to podajcie mi tylko core items na nią oraz jak grać w sensie ze kiedy ultti, jak combo itp ;d

Sorki za moje wymagania, ale jakos strasznie zależy mi na tej postaći ;d

(Jak można to powiedzie jeszcze jaka linia dla niej najlepsza mid/top/jungle oraz czy da się doą wyccarować gre :)

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Pozdrawiam

Frappi

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Gram tylko na midzie wiec Kayle też mid :)

Runy AP

21:9:0 Masteries

Na 2 lvl zaczynasz niszczyć przeciwnika. Max q potem e. Combo to W ( na MS ) Q ( Wiekszy dmg ) i cisniesz E. Jak giniesz lub leci na ciebie jakieś ulti R.

Najpierw Nashor, Malady, Rabadon, Void i Rylai/Rod

Oczywiście jeśli rod to od razu po nashorze, a Rylai po Malady

Opublikowano

Masterki 21/9/0
Runki pod AP
Build :

Sorcererki, Nashor, Blade of the Runed King, Malady, Guinsoo, Warmog/Guardian Angel

PS. To jest mój build więc proszę mi nie pisać, że słaby skoro nim nie graliście.

Opublikowano

Kayle albo na topie albo na midzie. Budujesz pod AP+AS coś takiego jak Teemo tylko bardziej w kierunku AP. Starasz się zjeść przeciwnika swoją pozycją, w early grasz tak żeby w wymianie harassów wyjść na +. Miniony farmisz głównie na E, bez tego skilla nie opłaca się podchodzić. Jeśli czujesz się pewniej to możesz wziąć Lich Bane. W buildzie powinieneś uwzględnić Rabadona, Buty Sorcerki, malady i coś na survi. Staraj się unikać guinsoo i nashora.

Opublikowano

Ap + as

Najpierw maxujesz dalekie hity a potem ta kulke combo :

Kulka, hitasz z e , malo hp - w leczenie i ulti na niesmiertelke

Opublikowano

Ulta rzucasz od razu jak zaczynają bić Twojego sojusznika, żeby przyjął jak najwięcej dmg.

Budujesz ją ap + as -> berserki, malady, nashor tooth, guinsoo,

Najlepiej iść nią na mida. No i gry potrafi ładnie carrować.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...