Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BS by Padmak nie zmienia na Azaron

Stwórca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie mam problem z BS padmaka na serwerze azaron(dat)pl. Wszystko ładnie pięknie tylko gdy go załączę do klienta injectorem i ustawię zmienianie to po prostu nie zmienia. Ustawiłem ID zmianek takie jak jest na serwerze i klikałem przeładuj ale to nic nie daje po kliknięciu start nie ma reakcji, nawet próbowałem zmieniać sloty broni ale to też nic nie daje. Proszę o pomoc bo pierwszy raz mam taki fajny switcher xD

A i gdy wstrzyknę bs to wyskakuje mi małe okienko : oto ono
http://scr.hu/0glw/kgd9a

1357814323.png
Opublikowano

MAm prosbe mogl by mi dac ktos linka do bota, konkretnie bonus switchera działającego na Azaron.Próbowałem wielu, ale jak nie jakis wirus to nie działający. Prosze o pilny kontakt ponizej odp. lub na pw jak sie da.

I mam taka swoja uwage ogólem, bo te posty byly by bardziej uzyteczne gdybyscie podrzucali jakies linki, bo nie tylko wy szukacie odpowiedzi an te pytania.

Opublikowano

A robisz to tak.

-Włączasz metina i logujesz się na postać.

-Włączasz injectora

-U góry na programie masz taki przycisk naciśnij go i wyszukaj switchbot.dll następnie kliknij wybierz

-Następnie szukasz programu azaronmt2.exe i klikasz na niego wybierając aby załączył się na tym programie

-Możesz użytkować bota.

Opublikowano

A robisz to tak.

-Włączasz metina i logujesz się na postać.

-Włączasz injectora

-U góry na programie masz taki przycisk naciśnij go i wyszukaj switchbot.dll następnie kliknij wybierz

-Następnie szukasz programu azaronmt2.exe i klikasz na niego wybierając aby załączył się na tym programie

-Możesz użytkować bota.

No niestety Cię zaskoczę że robiłem już wieloma sposobami i kolejnościami ale zawsze jest brak reakcji po kliknięciu start po prostu nie zmienia.

Wejdz przez moda i spróbuj włączyć bsa ;)

Nie chcę kamera, wolę tego "wstrzyknąć" do klienta serwera, jest lepszy bo bonuje kilka itemów na raz jak zrobisz mi tak abym mógł zmieniać bony na kilka itemków to pewnie, przerzucę się na kamera.

Jeszcze jedno, mam bsa

WWW.ISTVANPL.TK

ale on nie kupuje zmianek. Jest wersja która kupuje zmianki?

1357814323.png
Opublikowano

hmmmm a czy bot normalnie ci sie odpala ? masz okno z wybraniem bonusow ? jak ci nie zmienia po kliknięciu start to znaczy że jest inne id żeby zmienić to dajesz zmianke w ostatni slot w 1 eq i w zakładce inne czy jakoś tak (tam gdzie możesz ustawić czas i tk żeby kupował zmianki) masz id i klilasz przepaduj

Opublikowano

hmmmm a czy bot normalnie ci sie odpala ? masz okno z wybraniem bonusow ? jak ci nie zmienia po kliknięciu start to znaczy że jest inne id żeby zmienić to dajesz zmianke w ostatni slot w 1 eq i w zakładce inne czy jakoś tak (tam gdzie możesz ustawić czas i tk żeby kupował zmianki) masz id i klilasz przepaduj

To zmianka musi być na ostatnium polu w eq? Na drugiej stronie tak?

1357814323.png
Opublikowano

NIE GRAJCIE NA TYM ZALOSNYM SERWERZE TZN. SERWER JEST SPOKO (BO PLIKI SĄ KRADZIONE OD NISMO) ALE ADMINISTRACJA.. HAHA SZKODA SŁOW NO TO RAZ ZE UKRADLI PLIKI SERWEROWE OD NISMO DWA TO ZE BANUJA CIE ZA TO ZE JAK KOMUS WYLECI ZBROJA I JA PODNIESIESZ TO MASZ PERMA NA WSZYSTKIE KONTA ZA KSUCIE JEST PERM NA WSZYSTKIE KONTA. NAPISZESZ "KURDE" TEZ MASZ PERMA HAHA NIE NO A JAK JUZ NAPISZESZ DO ADMINA ZLODZIEJ TO DZWONI NA POLICJE AAHHAHAHAHAHAH LEJE !!! NIE GRAJCIE NIE POLECAM ADMINISTRACJA 0/100000000000 SMIECI KAWAŁ TYLE POWIEM ! NIE GRAJCIE!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NIE GRAJCIE NA TYM ZALOSNYM SERWERZE TZN. SERWER JEST SPOKO (BO PLIKI SĄ KRADZIONE OD NISMO) ALE ADMINISTRACJA.. HAHA SZKODA SŁOW NO TO RAZ ZE UKRADLI PLIKI SERWEROWE OD NISMO DWA TO ZE BANUJA CIE ZA TO ZE JAK KOMUS WYLECI ZBROJA I JA PODNIESIESZ TO MASZ PERMA NA WSZYSTKIE KONTA ZA KSUCIE JEST PERM NA WSZYSTKIE KONTA. NAPISZESZ "KURDE" TEZ MASZ PERMA HAHA NIE NO A JAK JUZ NAPISZESZ DO ADMINA ZLODZIEJ TO DZWONI NA POLICJE AAHHAHAHAHAHAH LEJE !!! NIE GRAJCIE NIE POLECAM ADMINISTRACJA 0/100000000000 SMIECI KAWAŁ TYLE POWIEM ! NIE GRAJCIE!

Te wszystkie informacje że dostaje się perma to kłamstwo, mogę się założyć że lizodup konkurencji.

Żeby mieć prawidłowe ID zmianek dajesz je na przedostatnie miejsce na pierwszej stronie w eq i naciskasz readout. Dizła na pewna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...