Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body - który lvl do dropu, pustynia

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na którym lvl najlepszy będzie drop z metinów na pustyni? Przypuszczałem, że 45, ale słyszałem pogłoski, że ponoć najlepszy jest 42lvl. Co o tym sądzicie? A może zamiast dropienia z metinów na pustyni polecicie mi inne metiny, które znajdują się gdzieś indziej?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

35 lvl, EQ +6 wystarczy, mental na luzie, body ciężej ;D, najlepiej to EQ +9, bony na luzie można zdobyć, robisz +2k HP w zbroje, FMS/RIB 31% śr styka, i lepiej na metki, na luzie ;)

Opublikowano

Na razie mam 35lvl (ale na pewno ma być więskzy, tylko nie wiem jaki), eq takie:

fms+9 śr.33%

żelek+9

pięciokątna+9

ebonki+9

srebrna+9

miedziany naszyjnik+3 1000pż

śmierta+9 2000pż (jeszcze nie ma, będzie za kilka dni). Na razie mam zbroję 1000pż 57def.

złote buty+4 1500pż

Hp: 14k

Obrona: 310

Jeżeli chodzi o rozwalanie metinów na pustyni...to jest ok. Problem sprawa mi tylko to, że potwory dość szybko mnie zabijają. Myślicie, że po wbiciu 7-10lvli wszystko będzie ok?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Wbicie tych kilku leveli niewiele Ci da. Kup ta smierte najlepiej z kd defa +3 i będzie ok. Zamiast pustyni mozna wybrać sohan i bic tam metki diabla , ponieważ latwo je znaleźć, a spawn z nich nie jest specjalnie silny takze poradzisz sobie bez problemów

Opublikowano

Na pustyni mozna spokonie 35 Levelem dropic, jak masz dobre eq to idealnir leci tez na 30-33.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Jeżeli masz takie EQ jak podałeś, to możesz spokojnie iść na pustynie ubijać metki, najlepiej te od 42 lvl - dobry i cenny drop :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja ci powiem co do eq spoko jest :) Mam nadzieję że masz napewno boja.To zostań na 35 ponieważ na 35 dobrze dropić w m2 i nawet na pustyni na metkach tylko że na pustyni lepiej mieć 40lv lub 35lv i aura np m5 i berek m3-4 :)

c2f3ed01de77.gif

Opublikowano

Ale nie rozumiecie mnie...Ja nie chcę już po m2 biegać. Chcę mieć 40+, chcę gildię założyć. Chodzi mi tylko o to:

1. Na którym lvl będzie najlepszy drop z metinów na pustyni (lvle metinów: 40lvl, 45lvl, 50lvl).

2. Może znacie inne lepsze miejsce z metkami na tym 40+ lvl? Opróćz m2.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Spoko :)

Najlepiej będzie ci dropić na 42-45 lv z metinów to już do wyboru tak samo leci :)

Inne miejsca to chyba żeby dropić na 42-45lv to koło świątyni lub na górze sohan :D

c2f3ed01de77.gif

Opublikowano

Koło swiatyni metki cienia

Zawsze tam kolo ich mozesz spotkać wodza orków

Wybijaj tylko węzowe i zawiadaki i dasz spokojnie rade

Opublikowano

Witam. Na którym lvl najlepszy będzie drop z metinów na pustyni? Przypuszczałem, że 45, ale słyszałem pogłoski, że ponoć najlepszy jest 42lvl. Co o tym sądzicie? A może zamiast dropienia z metinów na pustyni polecicie mi inne metiny, które znajdują się gdzieś indziej?

25-55 . To że ma sie 42 to nic nie oznacza , bo to zwykły zbieg okolicznoście . Są jeszcze metiny na sohan na lvl 55 i 60 , ale nwm czy dałbyś rade z nimi.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...