Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] config do glitchu.

Predator°°°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Glitch to miejsce gdzie można wskoczyć/wejść, ale nie stworzone do tego.

To co ty piszesz to jest strafe jump, czyli specjalny skok z jakimś tam skręcaniem (czy coś). Do niego potrzeba określonej liczby fps 125/250/333 w zależności gdzie chcesz wskoczyć. Głównie używany do skakania na specjalne elementy odbijające gracza - bounce.

A no i do tego nie ma configu.

Po prostu musisz się nauczyć tak skakać i wiedzieć ile potrzeba fps`ów. Przeważnie jest to 125.

No i oczywiście musisz sobie wpisać komendę /com_maxfps 125 i to jasne że musisz mieć ponad 125 fps żeby mieć mniej więcej stale tyle fps.

Opublikowano

Na początek polecam lekturę:

http://www.mpcforum.pl/topic/593740-tut-jak-zwiekszyc-swoje-fpsy/

Oraz według mnie jeden z najlepszych wideoporadników do Strafe Jumpingu:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5wQPxqQyg30

(Jeżeli nie rozumiesz tego co jest napisane w filmiku, to chętnie spolszczę)

Co do skryptu na C4 po podłożeniu - nie da się wykryć, kiedy skończysz plantować. Można napisać bind, który by wszystko, począwszy od plantowania, kończąc na podłożeniu C4 wykonał za Ciebie. Jest jednak jeden 'haczyk', nie możesz w trakcie zrezygnować z wykonywania skryptu, także byłbyś łatwym celem. Interesuje cię to? Mogę spróbować coś takiego napisać :)

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...