Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pbe maly dylemat

Laczek88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy warto grac normalnie na pbe? gram juz na pbe 2 tygodnienormalne gry i dzisiaj tak pomyslalem czy by znowu nie grac na normalu. Tylko na normalu mam malo postaci i kasy. Dlatego tez pytam sie czy nadal grac na pbe normalnie czy powrocic na normala a na pbe czasem wejsc aby przetestowac nowego champa?

Opublikowano

Mam pytanie czy warto grac normalnie na pbe? gram juz na pbe 2 tygodnienormalne gry i dzisiaj tak pomyslalem czy by znowu nie grac na normalu. Tylko na normalu mam malo postaci i kasy. Dlatego tez pytam sie czy nadal grac na pbe normalnie czy powrocic na normala a na pbe czasem wejsc aby przetestowac nowego champa?

ja tak robie ze na pbe testuje postacie a potem na normalu zbieram na nia ;p

Opublikowano

Na PBE masz wysoki ping, czasem kolejki do logowania, no i najważniejsze - gry kompletnie nie są zbalansowane. W jednej drużynie może być gracz z diamentu, a w drugiej osoba, która nawet nie wbiła 30 lvla. No i mogą trafiać się bugi.

Na moje nie warto tam grać, ale wybór należy do Ciebie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Na normalu mam fajnego kolege dlatego troche chce wrocic

ja tak robie ze na pbe testuje postacie a potem na normalu zbieram na nia ;p

Niezly pomysl :)

Opublikowano

I właśnie przez takich ludzi rejestracja jest rzadko otwierana. To jest pbe tam się testuje postaci i zgłasza się bugi, a nie do normalnego grania. Graj na normalu.

Opublikowano

Na zwykłym LoL'u zawsze możesz pograć z kolegami z NORMALNYM pingiem lub rankedy.

Masz satysfakcję z gry, bo kasę i lv nabijasz/nabiłeś sam.

A PBE zalecam do testowania postaci które chcesz kupić, patrzenia co takiego będzie w nowym uptade (zmiana skilli postaci, nowa postać, zmiany w mapie itd.). Nie polecam grania normalnie (nie chodzi o styl gry) na Becie bo są straszne lagi, drużyny nie są zrównoważone, a po update zanim wejdziesz do gry może to potrwać nawet parę godzin ;).

1994993994.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...