Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno konta i pytania...

Dizi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zakupić konto na allegro, ale czytałem, że jest z tym sporo problemów.
Pytam więc, czy jest sposób na to, by sprzedawca po transakcji nie mógł już wrócić do swojego konta?
Mówiono mi, że wystarczy jak właściciel (sprzedawca) poda dane do maila na który konto zostało założone, czy to prawda?
A nawet jeśli to skąd mam wiedzieć, że to ten właściwy mail?
Opublikowano

powiem tak, nie radze ci kupować konta na allegro, jak już to od kolegi. Kupisz konto z mailem, a za tydzień je stracisz bo były właściciel napisze do riotu że go okradli.

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

Nie warto kupować kont do gier przez neta.

Zawsze są z tym jakieś problemy. Jest wielu oszustów.

Lepiej samemu grać na swoim koncie.

Ma się wtedy świadomość, że to wszystko na koncie zrobiło się samemu.

A jeśli chcesz już kupić konto to najlepiej od jakiejś zaufanej osoby.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja też kupiłem 2 konta na allegro dla kolegów i problemów z nimi nie ma. Oczywiście gdy kupowałem konto patrzałem kiedy dana osoba ostatni raz grała bo jeśli grał on miesiąc temu jest to dla mnei komunikat że już naprawde on w to nie gra :D

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Wydaje mi sie ze to zalezy od farta, jezeli spotkasz uczciwego allegrowicza ktory ma dobra opinie to wydaje mi sie ze nie powinno byc problemow. Pamietaj to twoje ryzyko, zawsze jest szansa ze Cie oszukaja.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...