Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne tniecie się gry.

Xenno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki system? Jaki komp? reinstall był ? Może komp nie ogarnia, grzeję się karta graficzna, procek?

Windows 7, AMD 3,5ghz x6 GTX650 8gb ram. Komp jest nowy, więc powinien wszystko mieć aktualne. I wszystkie piorytety ustawiłem na maxa. Ja nie mam lagów w grze, tylko jakimś cudem na PLu i mexili aby tak się dzieje a np na pandorze nie.

Opublikowano

Nw co masz na komputerze, ale zapewne nie mało. Kilka opcji. Przenieś metka na inny dysk (odpalaj normalnie), przeinstaluj system lub uaktualnij sterowniki .

41032253976841910228.png

Czekam na Quadron.

Najlepszy prywatny serwer tego roku!

Opublikowano

Moja odpowiedz to przenieś metka na inny dysk i sprawdz czy masz jeszcze dobrą karte graficzną i czy odpowiednie sterowniki do niej :)

c2f3ed01de77.gif

Opublikowano

Zainstalowałem metka na innym dysku, rzadziej to się teraz zdarza ale się zdarza.. Karta graf i ster są raczej ok bo wszystko nowe jest.. W piątek pobiore od nowa metka a wy dalej piszcie co przyjdzie wam do głowy co może dać radę:)

Opublikowano

Albo spróbuj zmienić w config na GUP lub CUP i zobacz co się stanie, jak to nie pomoże to pomysłów nie mam jak narazie ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

jak jest problem to reinstal od razu, po co szukać całymi dniami błędu skoro w 10min można grać na nowo w nowym cliencie

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Sprawdź też może czy nie masz żadnego wirusa. Bo jak dobrze pamiętam chyba jest jakiś wirus w który tnie jakąś grę i robi bardzo dużo okien :)

c2f3ed01de77.gif

Opublikowano

Windows 7, AMD 3,5ghz x6 GTX650 8gb ram. Komp jest nowy, więc powinien wszystko mieć aktualne. I wszystkie piorytety ustawiłem na maxa. Ja nie mam lagów w grze, tylko jakimś cudem na PLu i mexili aby tak się dzieje a np na pandorze nie.

wooo fajny komp :O przenies metka na inny dysk jak nie pomoze , to reinstall metka , jak to wszystko nie pomoze , to zgraj od kumpla moze masz jakies bledy polaczenia internetu , no jak juz to nie pomoze to masz nie aktualne stery i oczysc kompa ccleanerem :]

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Wątpię czy się przegrzewa, wstawiam ss:

Cclenerem czyściłem, mam orginalego avasta oraz skanowałem kompa Malwerem, jedyne wirusy co były to tylko z Tiverio oraz xenoxa ale czytałem że one nic nie robią. Nie mogę sobie ściągać metina bo za dobrego neta nie mam aż tak, ściaganie Pla trwa oko 40min-1h a ostatnio mam bardzo mało czasu i nie mogę siedzieć na kompie. Jutro pobiorę i dam znać.

post-411546-0-87021500-1365101339.png

Opublikowano

Popraw screena bo nic nie widać.

W tym momencie mogę Ci tylko powiedzieć żebyś ustawił max piorytet na metka.

Wtedy zwiesi mu całego windowsa sądząc po czymś takim.

@topic:

To wina karty - wysoka temp, bądź kijowa karta.

Sprawdź jakie masz temp podczas grania.

@up.

Skoro tak, to spróbuj pobrać nowe stery do karty.

Jaki masz zasilacz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...