Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaloryferek ;d

xFr3sh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee nie rozumiem pytania, podaj wage i wzrost, bo tak nie dowiemy sie zbytnio jakie cwiczenia beda dla cb najlepsze

Opublikowano

@2xup

Z A6W sie zgadzam.. Duzo pomaga..

Jak chodze na silke, to na brzuch 10kg obciazenia i po 200 brzuszkow.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Najważniejsze przy kaloryferze to dobra dieta i pozbycie się tłuszczu z brzucha... A potem to możesz ćwiczyć A6W, ABS II, ABS Workout 8 min(coś takiego w nazwie)... Osobiście sprawdziłem każde z tych ćwiczeń i mogę potwierdzić, że dają zamierzony efekt, więc możesz wybrać które Ci się spodoba bo niektórzy nie lubią robić ciągle tych samych ćwiczeń jak to ma miejsce przy A6W... No i jeszcze chciałbym dodać, że A6W raczej odpada jeśli masz kłopoty z plecami...

PS. Pamiętaj, że najważniejsza jest dieta ;)

Opublikowano

Siemka chciałbym sobie wyrobić kaloryferek ^^.Jakie cwiczenia ile i na ile robic? Czekam na Odp.

sam brzuch ? nie . nigdy , jak chcesz wyglądać jak Bieber to rób . Nigdy ABS i a6w

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Biegaj i ćwicz, po co się pytasz w tak dziwny sposób skoro odpowiedź jest oczywista. A6W odpada, a przynajmniej ja nie polecam, ćwicz po swojemu i z dużym obciążeniem wtedy efekty lepsze i kręgosłup zdrowszy.

Leżysz, hantel 2kg między nogi i podnosisz nogami ten hantel.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Biegaj i ćwicz, po co się pytasz w tak dziwny sposób skoro odpowiedź jest oczywista. A6W odpada, a przynajmniej ja nie polecam, ćwicz po swojemu i z dużym obciążeniem wtedy efekty lepsze i kręgosłup zdrowszy.

Leżysz, hantel 2kg między nogi i podnosisz nogami ten hantel.

I dodaj, że wtedy pracuje dolna partia... Jak już masz coś robić to abs lub zwykłe brzuszki, skośne itd..

Opublikowano

I dodaj, że wtedy pracuje dolna partia... Jak już masz coś robić to abs lub zwykłe brzuszki, skośne itd..

na pewno nie abs i a6w

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...